dediğim gibi kankam 2li ilişkilerden kaç bulaşmadöndü ya kötü olan ben oldum
dediğim gibi kankam 2li ilişkilerden kaç bulaşma
Kızların doğasını zaten anlayamazsın, anlamak zor. Size karışmamanız gerektiğini söyledim; fakat gidip karışmışsınız ve kötü olan siz olmuşsunuz. İyilik meleği olmaya gerek yok, yerine göre davranın.
Tecrübe etmiş olduk, hayatta yeni şeyler öğreniyoruz. Bu arada teşekkürler.
Tecrübe etmiş olduk, bir ders çıkardım kendime. Bunu bir daha asla yapmam, teşekkürler yorumlarınız için.
''kıza bir yıldır küfür, hakaret, tehdit edici mesajlar atıp rahatsız ediyor'' ''onu masum ve saf sanıyor''
1.si normal şartlarda kıza söylersin ve kızı kurtarırsın. Çünkü ileride erkek yüzünden bayağı üzülecek.
2.si bu normal şart değil kızın beyni yok. Bunu söyleyince kızla senin aran bile bozulabilir, erkeği savunabilir. Boşver söyle gitsin üzerinden yükümlülük kalksın.
Edit: Son mesajları sonra gördüm dediğim olmuş. Sen doğru olanı yaptın, tek yanlış yaptığın yer arkadaş seçimin olmuş
Eski sevgiliye dair hiçbir şey anlatılmaması gerekiyor.
Bence hiç bu konulara dahil olma. İyilikten maraz doğar
öyle oldu malesefkanka hiç bulaşma o işlere sonra 2si barışır sen suçlu kalırsın
sölüyordum bende zaten olmayacağını ikiside biliyordu ama bana patladı olayAçık açık anlatmak yerine olmayacağına ikna edersen daha iyi olur, açık açık anlatırsan ve barışırlarsa bu sefer en kötü sen olursun.
O herzamanki görveimizo zaman arkadaşınızı korumak sizin göreviniz
Maalesef hep öyle oluyor hep üzülen, kötü olan masum insanlar oluyor geçmiş olsun kardo.öyle oldu malesef
Post automatically merged:
sölüyordum bende zaten olmayacağını ikiside biliyordu ama bana patladı olay
konuyu kapatınca 4 gün 1 hafta boyunca trip atıp konuşmuyorlardı sonunda anladık ama tşklerSeni ilgilendiren bir konu değil sen ne alaka ne maydanoz... söylersin sonra barışırlar arada sen kalırsın.
Sorulmadıkça söyleme, sorulursa da "o çocuk hoşuma gitmiyor bu konuda konuşmak istemiyorum" de ve konuyu kapat neden derse de kapat konuyu anlatma bir şey.
Edit: okudum yorumları ve sana patlamış olay sanırım tecrübe etmiş oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?