- Yasaklandı
-
Banlı Üye
kız boyle benım gıbı benım kafamdan pek bilgili deil kızla beraber hoca sırayla kaldırıyodu sorulara bende su sorunun cevabı şu dedim kız bana hep gülümsüyor her gülümsedigindede içim gidiyor ufak tefek hoşuna gıdecek şeyler yapıyorumkıza yürüme değil yakınlaşma olacak o
kıza yaranayım diye karakterinden olma kardeşim karaktersizsin demiyorum yanlış anlama yani bazıları kızları güldürmek için karakterinden oluyor tüm şaklabanlıkları yapıyor
emin ol kızlar olgun erkeklerden hoşlanır git sohbet et az da olsa espiri hoşuna gidecek şeyleri bul zamanla bulursun o zaman kıza yürürsün :d
bugün bizim sınıfta kızlar konuşurken duydum uyuyordumsınıftakilerin hepsi şımarık olgun erkek yok diyorlardı demek ki olgun erkeklerden hoşlanıyorlar senin olayın aynısı bende de var sınıfa girdiğimden itibaren kız bana baya yakın 1 hafta sonra yengen olabilir :ÇD
kız boyle benım gıbı benım kafamdan pek bilgili deil kızla beraber hoca sırayla kaldırıyodu sorulara bende su sorunun cevabı şu dedim kız bana hep gülümsüyor her gülümsedigindede içim gidiyor ufak tefek hoşuna gıdecek şeyler yapıyorum
hocam dert ettigin o olsun be sevgili olayım o kızlada varsın nefret edeyim o kızdan nefret edemem ki ben bi bakışı var beni benden alıyor ondan nefret edemem ki içim kıpır kıpır oluyorAynı sınıftan sevgili yapmayın, gün gelir ayrılırsınız. Bütün bir lise hayatı boyunca nefret ettiğin insanın yüzüne bakmak zorunda kalırsın. Yaptıkları veya yaşadıklarınız aklına gelir, hoş durumlar gerçekleşmez. Yol yakınken dön bu sevdadan.
hocam dert ettigin o olsun be sevgili olayım o kızlada varsın nefret edeyim o kızdan nefret edemem ki ben bi bakışı var beni benden alıyor ondan nefret edemem ki içim kıpır kıpır oluyor
Bunu Kesin Uygula O Kadar Yazdım Senin İçin
Kardeşim Sana Anlatayım Taktik Ama Önce Olmayabilir Yani Uzman Değilim Birde Şunu Söyliyim
Kız Sana Güldü Diye Sana Düştü Sevdi Deme Kızlar Öyle Kolay Sevmez Bunu Önce Anla İlk Görüşte Aşkı Bilmem Ama Orası Ayrı Neyse Taktiğe Geçelim
Zaten Anladığım Kadarıyla 9.Sınıfsın Demi
1-Kızla Böyle Muhabbet Kur Edin Öyle Sudan Felan Sonra Böyle Kız İşlerinden Bahset Sevgili Olup Olmadığını Önce Anla Sevgilisinin Belki Vardır 2 Kişiyi Oynatır Belki Öyleleride Var Neyse Muhabbet Fassı Böyle Sürsün
2-Samimi Olmaya Çalış Yani Sen Gitme Oda Gelsin Yani İstekli Olsun
3-Kızı Sevdir Kendine
4-Kıza Hoşladığını Söyle
5-Sevgili Olun
6-Sonra Oda Hayır Desin Bu Kadar Emek Boşa Gitsin Sonra
7-Gel Bana Söv Burda Ben Diyim Konun Başını Okusaydın
8-Hala Buraya Kadar Okuyorsun Demi Beni Neyse Oku Son Maddeyi
9-Kendin Ol Kardeşim Yapmacık Davranma Çünkü Sonra Bu Davranışlar Geçici Olcak Kendin Ol
roux cok yaratıcı yazmıssın guldum kız bana bakarak kufur etmıyor mesela her sozun sonuna a.koyim vb diyor yani rahat kız boyle bıde yırtık eldıven falan gıyıyor bıraz kısa boylu ama bakışları ve gülüşü güzel roux tessekur ederım yazdıkların ıcın pazartesı ye kadar daha aklımda yaratıcı yurume taktıklerı gelıstırıcem sızın yazdıklarınızdanda yürüme projeme eklerim belkı mantıklı olanlarıKız bana bakarak rahat küfür ediyor demek kaçıncı seviye :d? Bence hiçbir şey yapma okuluna bakma sonuçta gece kulübüne gitmiyorsun. Üniversite de yaparsın bir tane
roux cok yaratıcı yazmıssın guldum kız bana bakarak kufur etmıyor mesela her sozun sonuna a.koyim vb diyor yani rahat kız boyle bıde yırtık eldıven falan gıyıyor bıraz kısa boylu ama bakışları ve gülüşü güzel roux tessekur ederım yazdıkların ıcın pazartesı ye kadar daha aklımda yaratıcı yurume taktıklerı gelıstırıcem sızın yazdıklarınızdanda yürüme projeme eklerim belkı mantıklı olanları
Post automatically merged:
@Râynnerino olsun ya ben kızı sevıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?