Kıza Yürüme Taktigi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Okulda 1 tane kıza bayabi aşık oldum kızın yanına oturmustum kıtabım yok dıye hoca oturtmustu kız hep guluyor falan böyle bana bakıp bakıp rahat rahat kufur eden bıri rahat yani bu kıza nasıl yürüyebilirim normal iltifat etsem güler diye korkuyorum kız sanırım benım ona yurumemı beklıyor dıye dusunuyorum ama birde aklımdakı iltifat taktiklerine güler diye korkuyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
kıza yürüme değil yakınlaşma olacak o
kıza yaranayım diye karakterinden olma kardeşim karaktersizsin demiyorum yanlış anlama yani bazıları kızları güldürmek için karakterinden oluyor tüm şaklabanlıkları yapıyor :D
emin ol kızlar olgun erkeklerden hoşlanır git sohbet et az da olsa espiri hoşuna gidecek şeyleri bul zamanla bulursun o zaman kıza yürürsün :d
bugün bizim sınıfta kızlar konuşurken duydum uyuyordum :D sınıftakilerin hepsi şımarık :D olgun erkek yok diyorlardı demek ki olgun erkeklerden hoşlanıyorlar :D senin olayın aynısı bende de var sınıfa girdiğimden itibaren kız bana baya yakın :D 1 hafta sonra yengen olabilir :ÇD

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
kıza yürüme değil yakınlaşma olacak o
kıza yaranayım diye karakterinden olma kardeşim karaktersizsin demiyorum yanlış anlama yani bazıları kızları güldürmek için karakterinden oluyor tüm şaklabanlıkları yapıyor :D
emin ol kızlar olgun erkeklerden hoşlanır git sohbet et az da olsa espiri hoşuna gidecek şeyleri bul zamanla bulursun o zaman kıza yürürsün :d
bugün bizim sınıfta kızlar konuşurken duydum uyuyordum :D sınıftakilerin hepsi şımarık :D olgun erkek yok diyorlardı demek ki olgun erkeklerden hoşlanıyorlar :D senin olayın aynısı bende de var sınıfa girdiğimden itibaren kız bana baya yakın :D 1 hafta sonra yengen olabilir :ÇD
kız boyle benım gıbı benım kafamdan pek bilgili deil kızla beraber hoca sırayla kaldırıyodu sorulara bende su sorunun cevabı şu dedim kız bana hep gülümsüyor her gülümsedigindede içim gidiyor ufak tefek hoşuna gıdecek şeyler yapıyorum

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
kız boyle benım gıbı benım kafamdan pek bilgili deil kızla beraber hoca sırayla kaldırıyodu sorulara bende su sorunun cevabı şu dedim kız bana hep gülümsüyor her gülümsedigindede içim gidiyor ufak tefek hoşuna gıdecek şeyler yapıyorum

kızın en yakın arkadaşına git sor benden felan mı hoşlanıyor diye ama belkide arkadaş olarak bakıyordur belli olmaz :D sonra sen bozulursun :D dikkat et

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Aynı sınıftan sevgili yapmayın, gün gelir ayrılırsınız. Bütün bir lise hayatı boyunca nefret ettiğin insanın yüzüne bakmak zorunda kalırsın. Yaptıkları veya yaşadıklarınız aklına gelir, hoş durumlar gerçekleşmez. Yol yakınken dön bu sevdadan.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Aynı sınıftan sevgili yapmayın, gün gelir ayrılırsınız. Bütün bir lise hayatı boyunca nefret ettiğin insanın yüzüne bakmak zorunda kalırsın. Yaptıkları veya yaşadıklarınız aklına gelir, hoş durumlar gerçekleşmez. Yol yakınken dön bu sevdadan.
hocam dert ettigin o olsun be sevgili olayım o kızlada varsın nefret edeyim o kızdan nefret edemem ki ben bi bakışı var beni benden alıyor ondan nefret edemem ki içim kıpır kıpır oluyor

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam dert ettigin o olsun be sevgili olayım o kızlada varsın nefret edeyim o kızdan nefret edemem ki ben bi bakışı var beni benden alıyor ondan nefret edemem ki içim kıpır kıpır oluyor

Bu sadece bir öneriydi uygulayıp uygulamamak sana kalmış.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Aynı durum şuan bende de var xd: taktik verin

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bunu Kesin Uygula O Kadar Yazdım Senin İçin

Kardeşim Sana Anlatayım Taktik Ama Önce Olmayabilir Yani Uzman Değilim Birde Şunu Söyliyim

Kız Sana Güldü Diye Sana Düştü Sevdi Deme Kızlar Öyle Kolay Sevmez Bunu Önce Anla İlk Görüşte Aşkı Bilmem Ama Orası Ayrı Neyse Taktiğe Geçelim

Zaten Anladığım Kadarıyla 9.Sınıfsın Demi

1-Kızla Böyle Muhabbet Kur Edin Öyle Sudan Felan Sonra Böyle Kız İşlerinden Bahset Sevgili Olup Olmadığını Önce Anla Sevgilisinin Belki Vardır 2 Kişiyi Oynatır Belki Öyleleride Var Neyse Muhabbet Fassı Böyle Sürsün

2-Samimi Olmaya Çalış Yani Sen Gitme Oda Gelsin Yani İstekli Olsun

3-Kızı Sevdir Kendine

4-Kıza Hoşladığını Söyle

5-Sevgili Olun

6-Sonra Oda Hayır Desin Bu Kadar Emek Boşa Gitsin Sonra

7-Gel Bana Söv Burda Ben Diyim Konun Başını Okusaydın

8-Hala Buraya Kadar Okuyorsun Demi Beni Neyse Oku Son Maddeyi

9-Kendin Ol Kardeşim Yapmacık Davranma Çünkü Sonra Bu Davranışlar Geçici Olcak Kendin Ol

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kız bana bakarak rahat küfür ediyor demek kaçıncı seviye :d? Bence hiçbir şey yapma okuluna bakma sonuçta gece kulübüne gitmiyorsun. Üniversite de yaparsın bir tane

Farkına bile varamassın.
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yürüdünüz Sevgili Oldunuz , Güzel Anlar Yaşadınız , Ayrıldınız , Üzüldün [ Her Zaman Böyle Olucak ]

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bunu Kesin Uygula O Kadar Yazdım Senin İçin

Kardeşim Sana Anlatayım Taktik Ama Önce Olmayabilir Yani Uzman Değilim Birde Şunu Söyliyim

Kız Sana Güldü Diye Sana Düştü Sevdi Deme Kızlar Öyle Kolay Sevmez Bunu Önce Anla İlk Görüşte Aşkı Bilmem Ama Orası Ayrı Neyse Taktiğe Geçelim

Zaten Anladığım Kadarıyla 9.Sınıfsın Demi

1-Kızla Böyle Muhabbet Kur Edin Öyle Sudan Felan Sonra Böyle Kız İşlerinden Bahset Sevgili Olup Olmadığını Önce Anla Sevgilisinin Belki Vardır 2 Kişiyi Oynatır Belki Öyleleride Var Neyse Muhabbet Fassı Böyle Sürsün

2-Samimi Olmaya Çalış Yani Sen Gitme Oda Gelsin Yani İstekli Olsun

3-Kızı Sevdir Kendine

4-Kıza Hoşladığını Söyle

5-Sevgili Olun

6-Sonra Oda Hayır Desin Bu Kadar Emek Boşa Gitsin Sonra

7-Gel Bana Söv Burda Ben Diyim Konun Başını Okusaydın

8-Hala Buraya Kadar Okuyorsun Demi Beni Neyse Oku Son Maddeyi

9-Kendin Ol Kardeşim Yapmacık Davranma Çünkü Sonra Bu Davranışlar Geçici Olcak Kendin Ol
Kız bana bakarak rahat küfür ediyor demek kaçıncı seviye :d? Bence hiçbir şey yapma okuluna bakma sonuçta gece kulübüne gitmiyorsun. Üniversite de yaparsın bir tane
roux cok yaratıcı yazmıssın guldum kız bana bakarak kufur etmıyor mesela her sozun sonuna a.koyim vb diyor yani rahat kız boyle bıde yırtık eldıven falan gıyıyor bıraz kısa boylu ama bakışları ve gülüşü güzel roux tessekur ederım yazdıkların ıcın pazartesı ye kadar daha aklımda yaratıcı yurume taktıklerı gelıstırıcem sızın yazdıklarınızdanda yürüme projeme eklerim belkı mantıklı olanları
Post automatically merged:

@Râynnerino olsun ya ben kızı sevıyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
en itici bulduğum kız tipi :lazerdoge:
roux cok yaratıcı yazmıssın guldum kız bana bakarak kufur etmıyor mesela her sozun sonuna a.koyim vb diyor yani rahat kız boyle bıde yırtık eldıven falan gıyıyor bıraz kısa boylu ama bakışları ve gülüşü güzel roux tessekur ederım yazdıkların ıcın pazartesı ye kadar daha aklımda yaratıcı yurume taktıklerı gelıstırıcem sızın yazdıklarınızdanda yürüme projeme eklerim belkı mantıklı olanları
Post automatically merged:

@Râynnerino olsun ya ben kızı sevıyorum

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yürüme kavramını kaybet öncelikle, birlikte güzel kaliteli eğlenceli vakit geçir. güldürmeye devam et. okul dışında aktivitelere davet et. öyle öyle bi anda kendiliğinden olur zaten o rahatsa sende rahat ol sürekli ne desem nasıl yürüsem diye düşünüp anı kaçırma sen bunları düşünürken doğallığından eser kalmaz ve kız bunu zaten farkeder

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
sana bakarak rahatça küfür ediyorsa güzel bir sövüşün sonrası kısmet

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Kızı Tavla Sonra Üni Hayatına Kay :D Üniversite Ortamını Kaçırman Daha Büyük Pişmanlık Bence Sen Bi Kızı Tavladım Diye Sevinirsin Diğer Çalışan Liseliler Tavlayamazken Gün Gelir Onlar Eylenir Tabi Sen Bunu Görürmüsün Bilmem :D

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İltifat et ona küçük çaplı hediyeler alabilirsin

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
boş çarlar sizi leş taktiklerinizide alın gidin. kardeşim gidiyosun en yakın tekel bayiye 2 tane efes shot vuruyosun peşpeşe kızın yanına gidip senden hoşlanıyorum diyosun hadi eyw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...