18 Ocak 2025 #1 Sqid55 Onaylı Üye Katılım 31 Eki 2021 Mesajlar 64 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 25 4 HİZMET YILI Kanıt; Discord=sqid_ Ödeme yöntemleri=Papara,İban Fiyat=800 Key daha kullanılmadı. Yani süresinden gitmiyor. Alan kişiye direkt key olarak verilecektir. Pazarlık ciddi kişilerde düşübülebilir.
Kanıt; Discord=sqid_ Ödeme yöntemleri=Papara,İban Fiyat=800 Key daha kullanılmadı. Yani süresinden gitmiyor. Alan kişiye direkt key olarak verilecektir. Pazarlık ciddi kişilerde düşübülebilir.
18 Ocak 2025 #2 korkumyaradan Onaylı Üye Katılım 2 Ağu 2017 Mesajlar 69 Tepki puanı 6 Ödüller 7 Yaş 27 Sosyal 8 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap sanırım bakımdayken aldın aldığın günden beri bakımda olduğu içinde kullanamadın o yüzden almanızı önermem zaten ban attırıyodu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap sanırım bakımdayken aldın aldığın günden beri bakımda olduğu içinde kullanamadın o yüzden almanızı önermem zaten ban attırıyodu
18 Ocak 2025 Konuyu başlatan #3 Sqid55 Onaylı Üye Katılım 31 Eki 2021 Mesajlar 64 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 25 4 HİZMET YILI korkumyaradan' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap sanırım bakımdayken aldın aldığın günden beri bakımda olduğu içinde kullanamadın o yüzden almanızı önermem zaten ban attırıyodu Genişletmek için tıklayın ... Stok yapıp almıştım ilk aldığım key'i kullandım şuan bakımda olabilir update alıyor zaten.
korkumyaradan' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap sanırım bakımdayken aldın aldığın günden beri bakımda olduğu içinde kullanamadın o yüzden almanızı önermem zaten ban attırıyodu Genişletmek için tıklayın ... Stok yapıp almıştım ilk aldığım key'i kullandım şuan bakımda olabilir update alıyor zaten.