Satıldı 🔥💥𝗣𝗥𝗜̇𝗩𝗔𝗧𝗘 𝗥𝗨𝗦𝗧 𝗠𝗔𝗞𝗥𝗢 + 𝗥𝗨𝗦𝗧 𝗛𝗪𝗜̇𝗗 𝗦𝗣𝗢𝗢𝗙𝗘𝗥🔥💥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Requirements

Supports Windows 10 Home / Pro - All Versions Supports Windows 11 Home / Pro - All Versions
Supports HVCI (Core isolation) On/Off,
Supports all CPU/GPU Components,
Supports All Screen Resolutions,
Does not support custom OS.

1743710670390.png
1743710676219.png

1743710681696.png

💰FIYAT/PRICE 💰
1 Aylık / Monthly​
1500TL $35​
3 Aylık / Monthly​
3000TL $75​

💳 Ödeme Yöntemi / Payment method
İBAN / PAPARA / SİTE KUPONU / CRYPTO

İletişim Adresi / Contact Address
DİSCORD:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
İlk spooferı aldım banım kalktı bir saat önce de makroyu aldım en beğendiiğim kısım menü gayet sade şık ve anlaşılır olmuş karışık olmaması baya hoşuma gitti her silaha özel ayar olmasıda çok iyi teşekkürler +ref

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İlk spooferı aldım banım kalktı bir saat önce de makroyu aldım en beğendiiğim kısım menü gayet sade şık ve anlaşılır olmuş karışık olmaması baya hoşuma gitti her silaha özel ayar olmasıda çok iyi teşekkürler +ref
İyi oyunlar :peepoNice:

ripleyz1903
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben anlamadım tam işlevini bu sekmeyimi engelliyor tam olarak ben önceden biyerden satın aldım daha girmeden oyuna ban yedi steam hesabım hwid dediğiniz omu acaba

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben anlamadım tam işlevini bu sekmeyimi engelliyor tam olarak ben önceden biyerden satın aldım daha girmeden oyuna ban yedi steam hesabım hwid dediğiniz omu acaba
Girmeden ban yiyorsanız aldığınız ürün de sorun vardır

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tamamda benim sorduğum soruyu hariç herşeyi cevaplamışsın kanka bunun işveli nedir ?
"Ben anlamadım tam işlevini bu sekmeyimi engelliyor" Bu ne demek? anlaşılır sorun ki yanıtlayalım sorunuzu. Ek olarak hwid ban ne yazarsanız arama motorunuza yanıta ulaşmış olursunuz. Kısaca hayır steam banı ve hwid ban ayı şey değil

ripleyz1903
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
"Ben anlamadım tam işlevini bu sekmeyimi engelliyor" Bu ne demek? anlaşılır sorun ki yanıtlayalım sorunuzu. Ek olarak hwid ban ne yazarsanız arama motorunuza yanıta ulaşmış olursunuz. Kısaca hayır steam banı ve hwid ban ayı şey değil
Rust oyununda biri size sekmeyimi engelliyor diye soru sorarsa hocam bu c4,bomba,roketatar olmayacağına göre elbette silah sekmesinden bahsediyordur soru anlaşılır ve net gibi gözüküyor size hayırlı satışlar dilerim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Rust oyununda biri size sekmeyimi engelliyor diye soru sorarsa hocam bu c4,bomba,roketatar olmayacağına göre elbette silah sekmesinden bahsediyordur soru anlaşılır ve net gibi gözüküyor size hayırlı satışlar dilerim
Dostum rustta 9k saatim var sen çıkıp "Ben anlamadım tam işlevini bu sekmeyimi engelliyor" şeklinde soru sorarsan normal birisinin anlamaması gayet normal. Hem cümre devrik hem de doğrusu "Bu ürünün amacı ne? silahların sekmesini mi engelliyor?é şeklinde sorsan zaten soru daha anlaşılır olurdu. Soruya geri dönecek olursak evet direkt olarak legit bir sprey yaratıyorsun neredeyse hiç denecek kadar sekmiyor silahlarda video tarzı içerikler çalındığı için forumda paylaşmadım merak ediyorsan sekmenin nasıl azaldığını discorddan yaz tanıtım videosunu atayım.

ripleyz1903
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dostum rustta 9k saatim var sen çıkıp "Ben anlamadım tam işlevini bu sekmeyimi engelliyor" şeklinde soru sorarsan normal birisinin anlamaması gayet normal. Hem cümre devrik hem de doğrusu "Bu ürünün amacı ne? silahların sekmesini mi engelliyor?é şeklinde sorsan zaten soru daha anlaşılır olurdu. Soruya geri dönecek olursak evet direkt olarak legit bir sprey yaratıyorsun neredeyse hiç denecek kadar sekmiyor silahlarda video tarzı içerikler çalındığı için forumda paylaşmadım merak ediyorsan sekmenin nasıl azaldığını discorddan yaz tanıtım videosunu atayım.
tamamdır bilgi için teşekkürler

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bu fiyat ne laooo ben 3.3 k ya lifetime cheat sahibiyim sadece makroya fazla fiyat çekmişsin kral

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Hem makro hem hileyi birlikte aldım ikisinide test edecek kadar vaktim oldu makro gerçekten mükemmel main hesapta rahatça kullanılmaya uygun hile ise her özelliği olan girip eğlenmelik yani eğleneyim derseniz hile ciddi oynarım derseniz makro alın. +ref

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hem makro hem hileyi birlikte aldım ikisinide test edecek kadar vaktim oldu makro gerçekten mükemmel main hesapta rahatça kullanılmaya uygun hile ise her özelliği olan girip eğlenmelik yani eğleneyim derseniz hile ciddi oynarım derseniz makro alın. +ref
İyi oyunlar dileriz, yakın zamanda daha güzel güncellemeler gelecek ve önemli güvenlik güncellemeleri sizlerle olacak. İyi oyunlar dileriz. :peepoNice:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...