Klar Rainbow Six Siege BİR DEVRİN SONU!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yaklaşık 1.5 senedir klar kullanıyordum lite hilelerini hiçbir şekilde banlatma durumu yoktu ve hile mükemmel çalışıyordu lite hilede rage gibi oynuyodum adamlar ticket açıp reportluyodu ban yemiyodum vs vs. Geçen hafta duyuru olarak artık rainbowa hile yapmayacaklarını söylediler sitelerinde rainbowla alakalı ne var ne yok sildiler. tam o gün ticket açmıştım ve 1 haftadır da ticketa cevap verilmedi yani bi kaos havası olduğunu rahatlıkla sezebiliyosunuz. VEE BUGÜNDE RAİNBOW HESABIM BAN YEDİ :D EVET. Kendi görüşüm ve muhtemelende gerçek bu ubisoft çok büyük bir dava açtı klara ve bu davadaki istenilen parayı artık kaç milyon dolarsa istediler klar da tabi istemeyince muhtemelen hileyi kullanan oyuncuların dataları karşılığı bu işi çözdüler ve kendi yaşadığım ve muhtemelen gelmiş geçmiş en büyük ban wave gerçekleşip minimum 2 milyon hesap ban yedi :D. Cümneten geçmiş olsun diliyorum ban yiyenlere...

BİR DEVRİN SONU!

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
2 milyon hesabın ban yemesi kötü olmuş ben bir hile aldığımda hileyi önce yan hesapta deniyorum

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
klar da sanırsam ufak bi geliştirici ekibi değişikliği oldu yada backstage bölümünde bişeyler ters gitti bende fark ettiğimde ilk başta aldırış etmedim yada yeni yeni keşfettim bi site olduğu için böyle olduğunu düşünüyodum taki hesap ban yiyene kadar aydınlatıcı bi yazı olmuş dediğim gibi yeni bi kullanıcıydım böyle olması benim için başlamadan bitmiş gibi oldu sağlık olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...