Klavye değişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba Asus SonicMaster Türde Bir Laptop Kullanıcısıyım Çoğu Videoya Baktım Klavyeler Genelde bir şeyin üzerine kurulu fakat bunda öyle değil yani ön taraftan bıçakla vb kaldırınca direk büyük bi klavye eline gelmiyor. bunun kendi klavyesi tamamen içe kaçmış gibi kurulu yani arkasını vb tamamen söksem tuşlar gene çıkmaz önüde açmak gerekicek tuşlar ayrık ayrık takılmış birşeyin üzerinde olmaması sıkıntı yapıyor değişimde veya temizlikte bu tür bir laptop için ne tür bir yöntem önerirsiniz değişim için zaten bir asus kullanıcısı okursa konumu dediğimi anlayacaktır.'

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum bi bilgisayarcı veya evinin yakınında bir teklonoji mağzasına götür ama dikkatli ol senin klanvyeni alıp daha kötü bir klavye takabilir.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben de asus kullanıyorum.benim klavyemde içe göçük ben oyun oynarken genelde klavye takarım usb ile ama senin yöntem de olur onun için bir ustaya götürmen lazım .

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ya bi ustaya bilgisarcıya yada teknoloji mağzasın git sor yaparız diyolarsa (teknoloji mağzası) yapsın lar

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bir bilgisayarcıya başvurabilirsin veya kendin deneyebilirsin ben şahsen usb den kullanıyorum leptobun klavyesi mekanik olmadığı için

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Harici bir klavye alabilirsin oyun oynarken vs. işlerini yaparken laptopun klavyesini kullanırsın.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
götür dostum bilgisayarcıya yanlız dikkat et her bilgisayarcı işini iyi yapmıyor

Üye
5 HİZMET YILI
kanka bi bilgisayarcıya götür ama başından ayrılma parça alabilirler falan dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...