Klavye destegi var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar dark elie force kullanıyorum klavye ama caps lock tusu arada basmıyo ve ben kod yazarken cok zorlanıyom klavye onerirmisniz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
windows klavyeleri çalışıyor diye biliyorum

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Tuşu söküp temizleyip geri takıp denersen belki düzelme ihtimali var. Başka bir klavye sorarsan yine seninki gibi olan bir çok klavye piyasada mevcut ama kuvvetli bir markanın klavyesini almanı tavsiye derim.

Çünkü (örn: A4 Tech) ışıklı olmamasına rağmen, kozmetikaçıdan çok da hoş gözükmemesine rağmen dayanıklı ve yazı yazmaya uygun bir çok klavye modeli üretiyor.
Bizzat kendim A4 TechX7 kullanıyorum ve yaklaşık 7 yıldır hiç bir deforme ve sorunu yok.. Tavsiye ederim.

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
klavyeni temizlemeyi dene veya her hangi bir diş kırılması oldu ise farklı bir tuş ile değiştirmen işini görcektir eğer klavye arıyorsan ve f/p ürünü istiyorsan everest ürünlerine bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Önerelimde dostum bütçe ne kadar örnek olarak bak şu klavye var güzel tavsiye ederim. rahat kullanım için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
5 HİZMET YILI
senin kullandıgın klavye yeteri kadar iyi ben kendi klavyemi arada temizliyorum tuşlarını ve bayagı fark ediyor ondan sonra kullanımı

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
kanka bütçeni yaz burdan veya pmden önereyim hemen fiyat performans ürünlerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...