Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal bir oyuncu bu farkı muhtemelen anlamayacaktır. Ama benim gibi Fps oyunu delisi, Tarkovu aralıksız oynayan birisiyseniz bu farkı anlayacaksınızdır. Kısa süre öncesine kadar modelini bilmediğim bir logitech klavyesi kullanıyordum. Marka iyi olsa bile biraz klavye eskiydi. Mousemda aynı şekilde eskiydi. Bunları değiştirerek Razer Blackwidow v4 pro, Steelseries Aerox 3 W, Razer Blackshark v2 pro 2023'e geçiş yaptım. Aradaki fark uçurum kadardı. Ama dediğim gibi normal oyuncular bu farkı ayırt edemez.
NOT: Aldığım ekipmanlar harika demiyorum, elbette daha iyileri var. Ben gözüme hoş gelenleri aldım sadece
tabii ki bir ekran kartı bir işlemci kadar etkisi yok ama oynayış açısından çok önemli. O mouse eğer ki düzgün basmıyorsa bu fps oyunlarında ne demek anlarsın
maus boyutu falan önemli illa pahalı olması değil bazı mauslar çok terletiyor ele oturması çok önemli klavyelerde mekanikler lol tarzı oyunlarda etkisi oluyor
Mouselarda hassasiyet ayarı, plastik kalitesi, hafiflik tarzı konular bile inanılmaz derecede performans etkiler. Klavyede de keza moba tarzı oyunlarda inanılmaz performans artışı görebilirsiniz.