Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:yazı:

Bilgisayarda yazı yazarken ellerinizin ne kadar hızlı olduğunuzu öğrenmek istiyor musunuz? Size vereceğim klavye hız testi siteleri sayesinde ellerinizin ne kadar hızlı olduğunu görebileceksiniz. Bu vereceğim sitelerde antreman yapabilir, yazı yazma hızınızı geliştirebilir, belki de çok uğraşırsanız dünya rekoruna ulaşırsınız. Çok fazla uzatmadan sitelere geçelim.

1)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(Tıkla sitesine git.)
2)

3)
(Tıkla sitesine git.)
4)
(Tıkla sitesine git.)
5)
(Tıkla sitesine git.)
6)
(Tıkla sitesine git.)
7)
(Tıkla sitesine git.)
8)
(Tıkla sitesine git.)
9)
(Tıkla sitesine git.)
10)
(Tıkla sitesine git.)

İlk olarak M5 bilişim klavye hız testi sitesinden başlayalım. Sitede 6 adet dil seçeneği mevcut. Bunlar; Türkçe, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Almanca, Fransızca dilleri. Bu dillerden herhangi birini seçerek klavye hız testinizi gerçekleştirebilirsiniz.

m5.PNG

İkinci olarak ise 10 Fast Fingers sitesi genelde hepimizin duyduğu bir site. Türkçe dilinden ziyade onlarca dili seçerek klavye hız testinizi bu sitede gerçekleştirebilirsiniz. Teste başladığınız an 1 dk'lık geri sayım başlıyor. Eğer ki o testte kötü başladıysanız sürenin hemen yanındaki tekrar tuşuna basarak zamanı yenileyebilirsiniz.

10fast.PNG

Üçüncü olarak ise Türk Eğitim adlı klavye hız testi sitesi geliyor. Bu sitede sadece Türkçe dil seçeneğiyle klavye hızınızı test edebilirsiniz. Başka dilleri desteklememekte. Sitenin testte sunduğu metinler genellikle hukuki metinler oluyor bu sayede hız testi yapmak isteyen kullanıcı zorlanıyor. Ancak günlük hayatınızda pek karşınıza çıkmayan kelimeleri görmüş olur, alışık olmadığınız kelimeleri yazmada kendinizi kolayca geliştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra klavye hız testinizi istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz.

türkeğitim.PNG

Dördüncü olarak ise Şampiyon Kursları adlı klavye hız testi sitesi geliyor. Bu site de hem Q klavye hem de F klavye hız testinizi gerçekleştirebilirsiniz. Şampiyon kursları, testte 1 dakika ve 10 dakikalık olmak üzere klavye hız testi yapacak kişiye iki farklı süre sunmakta. Henüz bu sitede yeniyseniz 10 dakikalık testi tavsiye etmiyorum. Bunun yanı sıra 1 dakikalık olan hız testlerini yaparak kendinizi zor testler için yavaş yavaş alıştırabilirsiniz. Bu klavye hız testi sitesi de Türkçe desteği sunmakta.

şampiyon kursları.PNG

Beşinci olarak ise Intersteno Türk adlı klavye hız testi sitesi geliyor. Bu sitede 23 adet dil desteği mevcut. Bu dillerden herhangi birini seçerek profesyonel düzeyde klavye hız testi yapabilirsiniz. Bu site de Şampiyon Kursların'da olduğu gibi 1 dakikalık ve 10 dakikalık klavye hız testi sunmakta. Günlük yaşamınızda bir dili öğrenmeye koyulmuşsanız ve o dil bu sitede var ise o dili seçerek 1 dakikalık olan klavye hız testiyle daha hızlı yazı yazabilmeniz mümkün.

intersteno türk.PNG

Altıncı olarak ise Klavye Çalış adlı klavye hız testi sitesi geliyor. Bu siteyi çoğunuz bilmiyordur. Site, 5 ve 3 dakikalık klavye hız testiyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Klavye Çalış adlı klavye hız testi sitesinin dikkatleri üzerine çeken en önemli özelliği ise metin türlerini kullanıcının kendisi belirlemesi.

klavyecalis.PNG

Yedinci olarak ise Live Chat adlı klavye hız testi sitesi geliyor. İsminden de anlaşılacağı üzere İngilizce klavye hız testi yapabileceğiniz bir site. Sitenin arayüzü olsun, test kısmı olsun diğer klavye hız testi sitelerinden farklı. Teste başladığınız zaman siz teste yazdıkça metinin ileri doğru gittiğini göreceksiniz.

livechat.PNG

Sekizinci olarak ise Typing adlı klavye hız testi sitesi geliyor. 1,3,5 dakikalık kullanıcının seçimine göre klavye hız testi yapabilirsiniz. Bu site de İngilizce dilini desteklemekte. Bu sitenin diğerlerinden farkı ise test sadece dakika odaklı yapılmamakta, bunun yanı sıra sayfa odaklı klavye hız testi de yapabilinmesi.

typing.PNG

Dokuzuncu olarak ise Typing Test adlı klavye hız testi sitesi geliyor. Bu sitede kullanıcı kendine göre dakika ve zorluk seviyesini seçip klavye hız testine başlayabilir.

typingtest.PNG

Onuncu olarak ise Artypist adlı klavye hız testi sitesi geliyor. Bu sitede ise süre yok. Bu internet sitesinde hızlı yazma testi basit kelimeyle başlıyor ve bu basit kısa kelimeyi ne kadar sürede yazdığınız site tarafından ölçülüyor. Süre istemeyenler için ideal bir internet sitesi.

artypist.PNG

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hepsini teker teker gezip, bize bilgi katkısı sağlamak için çalışan nora, adam gibi adam!, ellerine sağlıık.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Eline sağlık dostum kaliteli ve bilgilendirici bir konu olmuş
:peepoNice:

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Buram buram emek kokuyor eline sağlık reis bakalım ne kadar hızlıyım :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba Bende otomatik yazma kodları paylaşayım dedim
1-)
(Tıkla sitesine git.)
JavaScript:
$( "#yaziyaz" ).keyup(function() { $("#yaziyaz").val( $(".golge1").text() )});

2-)

JavaScript:
$( "#inputfield" ).keyup(function() { $("#inputfield").val( $(".highlight").text() )});

6-)
(Tıkla sitesine git.)

JavaScript:
$( "#yazi" ).keyup(function() { $("#yazi").val( $(".aktifkelime").text() )});

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Eline koluna sağlık kral denedim ama şimdi benim türkçem klavyede biraz bozuk olduğu için yani idare eder bir performans gösterdim :D ama bilgi için teşekkür ederim çok sağol

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
paslanmışım be yazı yazmayı unutmuşum burda alıştırma yaparım artık :D

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Eskiden bu sitelere çok denerdim kendimi bir çoğunda test yapmışlığım var görmek beni mutlu etti tekrar deniyeceğim sayende

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Unlost kadar hızlı yazsam yeter :D

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Gerçekten çok güzel bir konu kendimi test ettim fakat pek hızlı yazamadım kendimi geliştirmem lazım elinize emeğinize sağlık hocam.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
teşekkürler gerçekten merak ediyordum ne kadar hızlı olduğumu gördüm

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
8. sınıfta arkadaşlarımla Yarışırdık Yeniden Kolasına İddilara gireriz artık :d

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
1613965588639.png

Biraz paslanmışım yav. :mum:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...