Daha önce bahsettiğim programı yazdım. Klavyeden daha önce kaydettiğim tuşları sırasıyla atadığım tuş yardımıyla oynatabiliyorum ancak oynadığım oyun ile alakalı bir sorun var: Delay farkı her zaman aynı olmuyor. Benim kaydettiğim tuşlar arasında da delay farkı var ancak oyun için her zaman ping aynı olmayabiliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim sizce?
Programınla ilgili bir gecikme sorunu yaşıyorsan, belki kayıt ederken ve oynatırken kullanılan tuşlar arasında zamanlama farkı olabilir. Bu durumu düzeltmek için, kayıt ve oynatma işlemlerini daha hassas bir şekilde senkronize etmeye çalışabilirsin.
@Talgraal merhaba, normalde sorunların Discord üzerinden çözülmesini pek tavsiye etmiyoruz çünkü bu sefer konu da çözüm olmayabiliyor ve sadece çözümden bir kişi faydalanmış oluyor. Eğer sorununuzu çözerseniz lütfen konu üstünden belirtmeyi unutmayın ki herkes faydalansın. İyi forumlar, umarım sorununuzu çözersiniz.
@Talgraal merhaba, normalde sorunların Discord üzerinden çözülmesini pek tavsiye etmiyoruz çünkü bu sefer konu da çözüm olmayabiliyor ve sadece çözümden bir kişi faydalanmış oluyor. Eğer sorununuzu çözerseniz lütfen konu üstünden belirtmeyi unutmayın ki herkes faydalansın. İyi forumlar, umarım sorununuzu çözersiniz.
Tabii ki forum üzerinden çözmek daha mantıklıdır ancak benim sorunum, oynadığım oyun yüzünden farklılık gösterebiliyor. Bunu en güzel ekranlarımı yardımcı olacak kişiye izleterek sağlayabilirim. Yine de uyarı için teşekkürler.