Klavye makrosundaki delay farkı sorunu nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Daha önce bahsettiğim programı yazdım. Klavyeden daha önce kaydettiğim tuşları sırasıyla atadığım tuş yardımıyla oynatabiliyorum ancak oynadığım oyun ile alakalı bir sorun var: Delay farkı her zaman aynı olmuyor. Benim kaydettiğim tuşlar arasında da delay farkı var ancak oyun için her zaman ping aynı olmayabiliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim sizce?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
randomizer kullanabilirsin. hangi dil?

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar randomizer kullanabileceğimi anladım da biraz daha açabilir misiniz? Nasıl bulabilirim nasıl kullanabilirim ne işe yarar?

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Programınla ilgili bir gecikme sorunu yaşıyorsan, belki kayıt ederken ve oynatırken kullanılan tuşlar arasında zamanlama farkı olabilir. Bu durumu düzeltmek için, kayıt ve oynatma işlemlerini daha hassas bir şekilde senkronize etmeye çalışabilirsin.

Üye
2 HİZMET YILI
klavye makrosunu c++ kodlaman gerek program bulman zor hepsi paralı 50 dolar civarı aylık üyeliği satıyor.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
@Talgraal merhaba, normalde sorunların Discord üzerinden çözülmesini pek tavsiye etmiyoruz çünkü bu sefer konu da çözüm olmayabiliyor ve sadece çözümden bir kişi faydalanmış oluyor. Eğer sorununuzu çözerseniz lütfen konu üstünden belirtmeyi unutmayın ki herkes faydalansın. 🙏 İyi forumlar, umarım sorununuzu çözersiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
@Talgraal merhaba, normalde sorunların Discord üzerinden çözülmesini pek tavsiye etmiyoruz çünkü bu sefer konu da çözüm olmayabiliyor ve sadece çözümden bir kişi faydalanmış oluyor. Eğer sorununuzu çözerseniz lütfen konu üstünden belirtmeyi unutmayın ki herkes faydalansın. 🙏 İyi forumlar, umarım sorununuzu çözersiniz.

Tabii ki forum üzerinden çözmek daha mantıklıdır ancak benim sorunum, oynadığım oyun yüzünden farklılık gösterebiliyor. Bunu en güzel ekranlarımı yardımcı olacak kişiye izleterek sağlayabilirim. Yine de uyarı için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...