- Konuyu başlatan
-
değerli yorumun için teşekür ederim fiyatı bir indirime girerse düşündiğim ürünlerin arasında tekrardan teşekürlerBenı msuan kullandıgım kulaklık rampage k33 tracer ben gayet memnunum 300 tl fıyatı var almak ıstersen bakabılırsın =)
logitech genel olarak bütçemi aşıyor ama çok güzel ürünler gerçekten rapmage düşünüyorum aslında sesnin başına talihsizlikler gelmiş olabilir ben adlıgm ürünlerde çokta memnunsuzluk yaşamadımkral logitech ve diğer ürünleri al ama rampage ürünleri alma, hep mi sıkıntı olur bu ürünlerde....
knk vallaha bak kulaklık aldım sıkıntılı çıktı, ama şans da olabilir tabi sen bilirsin gene bütçene uygun bir şey almak seninde hakkın..değerli yorumun için teşekür ederim fiyatı bir indirime girerse düşündiğim ürünlerin arasında tekrardan teşekürler
Post automatically merged:
logitech genel olarak bütçemi aşıyor ama çok güzel ürünler gerçekten rapmage düşünüyorum aslında sesnin başına talihsizlikler gelmiş olabilir ben adlıgm ürünlerde çokta memnunsuzluk yaşamadım
teşekür ederim değerli yorumun için ürünler kaliteli ve uygun fiyatlı oldugu için rampage almak istiyorum kulaklığımıknk vallaha bak kulaklık aldım sıkıntılı çıktı, ama şans da olabilir tabi sen bilirsin gene bütçene uygun bir şey almak seninde hakkın..
gerçekten teşekür ederim çok güzel ekipmanların var darısı başıma fakat bütçem ona uygun değil genede teşekürlerJames Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Brown Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye
James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık
Razer Deathadder 3500 RZ01-01630100-R3R1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse
inşallah senin daha iyileri olur dostum iyi akşamlar.teşekür ederim değerli yorumun için ürünler kaliteli ve uygun fiyatlı oldugu için rampage almak istiyorum kulaklığımı
Post automatically merged:
gerçekten teşekür ederim çok güzel ekipmanların var darısı başıma fakat bütçem ona uygun değil genede teşekürler
Değerli Yorumun İçin Teşeküür Ederim Aklımda BulunacakHydra r6 şuana kadar kullandığım en iyi blue switchlerden.
çok iyi cevap gülümsetti sağolasın onada bir bütçe ayırdım mantıken genede sağolYeni PC aldıysan paran kalmamıştır ofis mause si kullan
Bende alışkanlık oldu ofis mausesini bırakamıyorumçok iyi cevap gülümsetti sağolasın onada bir bütçe ayırdım mantıken genede sağol
benim abimin ofisinin mausesini çalmıştım fakat elime tam oturmadığı için geri iade ettim aldığım yere ama hiç yoktan iyidirBende alışkanlık oldu ofis mausesini bırakamıyorum
teşekkür ederim değerli yorumun içinrival 110 ve k83 klavye çok iyi olur
teşekkür ederim değerli yorumun için düşüneceğimRazer Huntsman - US - Quartz Edition Klavye Maus Razer Mamba
yorumun için teşekür ederim düşüneceğimKankam ben x7 gamer mause ve kulaklık olarak gang for professional gamers kullanıyorum tavsiye ederim
teşekkür ederim bakacağım aklımda vardı zatenGamebooster markasına bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?