Klavye mouse calışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaslar bilgisayarim win 10 kendinden formatlanabiliyor bende format attim formatt iken pc yi yeniden baslattim sonra bilgisayar beklenmedik sekilde yeniden baslatildi hatasi verdi sonra shift ile f10 a basmam lazimmiş klavye orda basmiyordu klavyeyi degistirdim oldu pcyi yaptim bilgisayar acildi ama simdi onceki klavye calismiyor mouse calismiyor fakat shift f10 a bastigim klavye calisiyor simdiki klavye mouseyi nasil calistiracagim cozumu nedir acill

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaslar bilgisayarim win 10 kendinden formatlanabiliyor bende format attim formatt iken pc yi yeniden baslattim sonra bilgisayar beklenmedik sekilde yeniden baslatildi hatasi verdi sonra shift ile f10 a basmam lazimmiş klavye orda basmiyordu klavyeyi degistirdim oldu pcyi yaptim bilgisayar acildi ama simdi onceki klavye calismiyor mouse calismiyor fakat shift f10 a bastigim klavye calisiyor simdiki klavye mouseyi nasil calistiracagim cozumu nedir acill
Eskiden böyle bir şeye kalkıştığımda muhakkak başıma gelirdi böyle şeyler geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
format esnasında bilgisayarı yeniden başlattığın için bu sorunla karşılaştın muhtemelen, geçmiş olsun.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
So, just press the FN key and the one corresponding to the touchpad on your computer - some between F1 and F12. It is important to remember that this key may vary from brand to brand. For the avoidance of doubt, check if the icon indicating the touchpad is present on any of the F1 to F12 keys.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
driver eksikliğinden kaynaklanıyor driver yedeğini alsaydın keşke yada format esnasında bir sorun ile karşılaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...