Ultra Üye
hocam ben kulanıyorum gayet güzelYenilemeyi düşünüyorum, ufak bir araştırma içerisindeyim o sırada da forumda gelen önerileri inceliyorum
Post automatically merged:
Corsair Void Elite Stereo Carbon Siyah Gaming Kulaklık düşünüyorum, kullanan varsa yorumlayabilri mi
Teşekkürler kulaklığı bulmuş oldum şimdi sıra klavye ve mousetahocam ben kulanıyorum gayet güzel
Şu aralar çok pahalı kanki seçimler olunça indirim olur oy için o ara iyiEski ekipmanlarım ile devam mı etmeliyim yoksa, yenilere geçiş mi sağlamalıyım
Mouse Razer Deathadder
Klavye : Gamepower warlock
Kulaklık : Gamepower medusa
hocam yeni ekipmanlar için bütçe ne kadar ?Eski ekipmanlarım ile devam mı etmeliyim yoksa, yenilere geçiş mi sağlamalıyım
Mouse Razer Deathadder
hocam ytden testlere bak ama kulaklık gayet güzel kulanıyorum benTeşekkürler kulaklığı bulmuş oldum şimdi sıra klavye ve mouseta
Her birine 1000 toplam 3'ü 1000 olmak üzerehocam yeni ekipmanlar için bütçe ne kadar ?
Eskiden Onu Kullaniyordum Tam Fiyat Performans urunu tavsiye ederim alacaklaraLOGITECH G G213 kullanıyorum ve memnumum bi bak istersen fiyatı da çok pahalı değil
gayet iyi bir öneriEski ekipmanlarım ile devam mı etmeliyim yoksa, yenilere geçiş mi sağlamalıyım
Mouse Razer Deathadder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?