warlock u çok görmedim ama bakıcam sağolgamepower warlock hem paradan kar edersin hemde gayet güzel bir ürün.
Ben Gamepower Ogre'den memnunum ve zowie s2 süper birşey.Gamepower Ogre + Steelseries Rival 3 veya BenQ Zowie S2
dediğin mouse güzel e sporcu mousesi de 530 tl toplam max 700 tlyi geçmemeli klavyeyle birlikteGamepower Ogre + Steelseries Rival 3 veya BenQ Zowie S2
Ben Gamepower Ogre'den memnunum ve zowie s2 süper birşey.
bu mouseyi biliyorum klavye de lazım amaMSI GG INTERCEPTOR DS B1 GAMING MOUSE 1.600 DPI OPTIK SENSOR KIRMIZI LED DEGISTIRILEBILIR AGIRLIK ALTIN KAPLAMA USB BAGLANTI OYUNCU FARESI
bi bak derım
Bunu gördüm be çok iyi bilek koyma yeri de var eywInca Empouse IKG-441 Mekanik Blue Switch Led Oyuncu klavye klavye,indirimde kaçırma derim
mekanik lazım kanka bütçe de varken aliyim mekanikLogitech G300 tavsiye ederim, klavye olarak mekanik mi tercih ediceksin, oyuncu mu? önerim şu logitechin;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ellerim büyük güzel olabilir bakıcam eywmouse olarak kesinlikte steelseries rival 110 öneririm elin orta derece büyükse mükemmel oturuyor ve rahat
james donkey 610u biliyordum dostum mouseye de bakıcam sağolasın