klavye,mouse ve kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Logıtech markalarına bakabilirsin klavye mouse kulaklık Harman kardon kulaklık için bakabilirsin nohut işten far önerisi herkesin bildiği gibi standart g300s tutturmuş Herkes bir fare gidiyor Tabii Rampage rgp Işıklı klavyelerde var Fareler oyuncu Gaming set halinde satılanlar da var Öncelikle test etmeden hiçbir şekilde kullanma açıkçası oyuncu klavyesi bana göre sağlam kaliteli ince tuşlu yani Laptop klavyesi nasıl olur incecik değil mi parmaklarını Yormaz hastası nazik o tarz olmalı bir aralar çıkmıştı Hatta gölgesinde demirden mi neydi Demir değil işte kırılmıyor duyamıyorum çok sağlam zar zor kırılıyordu da sadece klavyesi bile der 900 TL falandı yani görünüş olarak hepsi güzel ama test yapacağım Kanka eline alacaksın bir dokunacaksın Sadece sen klavye mouse'a kulaklığa değil kulaklık Mouse klavye sana uyum sağlayacak Herkesin yaptığı en büyük hata bul ve sonra çok pişmanlık çekiyorlar iyice test et araştır bir şeyi Denemeden karar verme

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
fiyatlarından haberim yok ama 1 kere al 10 yıl kullan kafasındayım

hyperx cloud2
razer ornata chroma
corsair m65 pro
bunları uzun süredir kulalnıyorum ne bir sorun ne bir kırılma tavsiye ederim

Üye
5 HİZMET YILI
kanka 750 tl iyi bi fiyat ama 400 tlye de istediğin ekipmanları çok rahat alırsın n11 de çok sağlam ekipmanlar var

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sadece mause tavsiyesi verebilirim oda kesinlikle gamepower ursa 10000 dpı olucak rahat ve uzun ömürlü kullanırım 1 yıldır kullanıyorum sadece birazcık soyulmaları oldu o kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...