gamepower warlock şuanki klavyem 2 yıl oldu tuşları bozulmadı.Klavye önerir misiniz bütçem 1500TL
Güzele benziyor teşekkürler başka önerisi olan?gamepower warlock şuanki klavyem 2 yıl oldu tuşları bozulmadı.![]()
Teşekkürler bi araştırma yapayım.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap//G213 ve 2. olana özellikle bakmanı öneririm. Fiyatı yüksek diye en iyisi demek anlamına gelmez bazı klavyelerin. O yüzden seçim yaparken iyice araştırmanı öneririm.
1300 tl lik klavye tabi sağlamSağlam mıdır?
Evet baş ağrıtıyor ama beni gaza getiriyor lolde fln. Klavye için sağol steelseries alcam galibaben bilgisayar toplamadan önce baya bi araştırmıştım klavyeleri eğer blue switch alacaksan alma derim tabi zevk meselesi ama çok kafa ağrıtıyor tercihim red switchtir red switch ne alabilirim dersen (steelseries apex 7) bu klavye bi efsane arkadaşımda var çok iyi öneririm ama benim tavsiyem mağzaya gidip ordan deneyip alman olacak dostum.
Evet steelseries alcam galiba öyle düşünüyorumSteelseries Apexz 7 ya da Corsiar K95 Platinium al derim fena ürünler
dostum direk steelseries apex 7 alabilirsin gönül rahatligi ile bende kullaniyorum ve gayet memnunumKlavye önerir misiniz bütçem 1500TL
Dediğim gibi arkadaşımda da var ve sorunsuz kullanıyor bende yakında alacam zaten şimdiden hayırlı olsun dostumEvet baş ağrıtıyor ama beni gaza getiriyor lolde fln. Klavye için sağol steelseries alcam galiba
Post automatically merged:
Evet steelseries alcam galiba öyle düşünüyorum
Bence Razer Elite Al Mouse İstemiyorsan (Razer Seviyorsan) Mouseda İstiyorsan (Klavye):Razer Ornata Chroma (Mouse): Razer Mamba Tournament Edition Al Bence Kardeşim Ben Kullanıyorum Bu İkisini Bi Sorun ÇıkarmıyorlarKlavye önerir misiniz bütçem 1500TL