Klavye öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
İmdi byler bayanlar klavye alıcam benımkıne kola doktum yamuldu zar zor calısıyor

Direkt link atarsanız güzel olur ve kart da para bitti 130 tl den aşşagı olursa hemen alıcam (n11 den olursa daha iyi olur bu arada,amazon neym ugrastırıyor yaw)

Bildiğiniz veya kullandıgınız klavyeleri yazarsanız çok hoj olur bilinçsizler yazmazsa daha hoj olur teşkler.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
n11 den motospeed ck104 sipariş ettim hatta bugün saat 2 gibi geldi efsane bi klavye para biriktirip almanı öneririm

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
n11 den motospeed ck104 sipariş ettim hatta bugün saat 2 gibi geldi efsane bi klavye para biriktirip almanı öneririm

Klavye hemen lazm 200 tl yı suan bulamam yapıs yapıs klavyeyle yazıyorum böyle orta bişi lazım ışıqlı mışıqlı olması pek önemli deil

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

İndirime girmiş. Galiba bilinmeyen marka araştırarak al.

Post automatically merged:

aga bunu bılıyorum dandık bırsey tigoes k9 u arıyorum 1 2 tane buldum 115 tl adamlar yoruma baska marka klavye geldı fln yazmıslar yamuga gelmym dıye almadım
Eğer hunter series klavyeyi alacaksan aldıktan sonra beğendiysen bana özelden yazarsın bende almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Piyasadaki bulabildiğim en ucuz kargo dahil klavye, ama önermem.

Fiyatına göre kaliteli bulduğum bir klavye, markası bilindik plastiğide kaliteli gibi duruyor öneririm üstelik kargo dahil.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardesim ucuz ama kaliteli bisey istiyorsan bulabilirsen eğer internetten everest kbr01 araştır ben 5 yıldır onu kullanıyorum 3. yılında bozulmuştu garantiye verip yenisini almıştım ücretsiz bir sekilde. bulamazsan 200 liralık everest rampage myth var simdilik en kalitelisi o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...