- Konuyu başlatan
pardon kardesim sert yapmafim kelimeleri pek iyi secememisimTamam Dayı Niye Sert Yapıyosun
pardon kardesim sert yapmafim kelimeleri pek iyi secememisimTamam Dayı Niye Sert Yapıyosun
bence al derim sana kalmış ucuzda bi ürün mouse için paran cebine kalıriyiymiş ona pek dikkat etmedim.Ama klavyenin gorunusu falan baya iyi
aynen mantıklıbence al derim sana kalmış ucuzda bi ürün mouse için paran cebine kalır
logitech g300s mouse icin ne düşünüyorsunbence al derim sana kalmış ucuzda bi ürün mouse için paran cebine kalır
(düzelttim) g300s ve klavye alacağın parayı birleştirip bunu al derim 3 lü Set - X10 Mouse + Oyuncu Klavye + Turbox Oyuncu Kulaklık:logitech g300s mouse icin ne düşünüyorsun
set fena deil ama kulaklığım var zaten hem de daha iyisi oyuzden gereksiz ve mouseyi oek begenmedim(düzelttim) g300s ve klavye alacağın parayı birleştirip bunu al derim 3 lü Set - X10 Mouse + Oyuncu Klavye + Turbox Oyuncu Kulaklık:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapHEMDE KALİTELİ Bİ BAK DERİM BENCE BUNU AL YANİ
ama mosenin özelliklerini incelemedim x10 yaziyo iyidir ama kulakligim var zaten(düzelttim) g300s ve klavye alacağın parayı birleştirip bunu al derim 3 lü Set - X10 Mouse + Oyuncu Klavye + Turbox Oyuncu Kulaklık:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapHEMDE KALİTELİ Bİ BAK DERİM BENCE BUNU AL YANİ
Tamam O Zaman Sana Dediklerimi Al o 45 Olan Klavyeyi Al Hem paran Cebine Kalır Mouse İçinama mosenin özelliklerini incelemedim x10 yaziyo iyidir ama kulakligim var zaten
evet suan en onde olan secenek o tesekkü ederim kardeşimTamam O Zaman Sana Dediklerimi Al o 45 Olan Klavyeyi Al Hem paran Cebine Kalır Mouse İçin
Önemli Değil iyi günlerde kullan iyi günlerevet suan en onde olan secenek o tesekkü ederim kardeşim
aynen bu da iyi gozukuyoBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu klavye çok güzel ben sinirden bikaç kez tuşa hayvan gibi vurduğum için az aşındı başka sorunum olmadı.Sen düzgün kullanırsan sorun yokFazla pahalı değil 51 tl
eyw adamsinÖnemli Değil iyi günlerde kullan iyi günler![]()
aynen bu da iyi gozukuyo
eyw adamsin
evet mouse daaha onemli ona daha fazla para ayircamKlavyeye fazla para verme bu gayet iş görür ama karar senin.
sen bunu mu kullaniyorsunevet mouse daaha onemli ona daha fazla para ayircam
Erenin gönderdiğinde aynı iyi klavye Tigoes K9 mu TurboxAl dostum birde buna bak 48 tl fiyatı uygun.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Erenin gönderdiğinde aynı iyi klavye Tigoes K9 mu Turbox TR G2 mi ???Al dostum birde buna bak 48 tl fiyatı uygun.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap