Güzel aslında 50 TL bi yerden toplarsam alabilirim diğer önerilerede bakıp seçicemFiyatın Bir Tık Ustumu Ama
Rampage KB-R81
Önere Bilirim
İnternetten baktım harbiden güzelmiş he alabilirim aslındaaz önce bir arkadaşa daha önerdim
LOGITECH G G213 Prodigy
1 yıl kullandım çok memnun kaldım
Model olarak?Rampage
Arkadaşımda vardı oda öneriyor güzel diyor. ben geceleri oyun oynayan birisiyim blue switch çok sıkıntı olur mu Red yerine onu alırsam?gamepower warlock red switch al bence 263 tl blue switch çok fazla ses çıkarıyor
evet arkadaşım blue switch aldı geceleri çıkan ses yüzünden iade etti kesinlikle red switch alArkadaşımda vardı oda öneriyor güzel diyor. ben geceleri oyun oynayan birisiyim blue switch çok sıkıntı olur mu Red yerine onu alırsam?
Anladım teşekkür ederim tavsiyen için başka önerilerede bakıcam en son karar vericem,sağol.evet arkadaşım blue switch aldı geceleri çıkan ses yüzünden iade etti kesinlikle red switch al
Birisi daha söyledi ama model olarak ne öneriyorsunuz?rampage çok kullanışlı yıllardır kullanıyorum
1 kişi daha söylemişti bunu konuyu ilk açtığımda değerlendiricem teşekkür ederim önerin içinRampage KB-R81 bence bu klavyeyi almalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?