BEN XPG red switch kullanıyorum memnunum tavsiye ederimMerhaba Gamepower overlord red switch kullanıyordum yakın zamanda oyun oynarken klavyeye vurmam sonucu bozuldu. Çok fazla pahalı olmayacak şekilde bir mekanik klavye önerirseniz sevinirim.
PİRANHA VARMerhaba Gamepower overlord red switch kullanıyordum yakın zamanda oyun oynarken klavyeye vurmam sonucu bozuldu. Çok fazla pahalı olmayacak şekilde bir mekanik klavye önerirseniz sevinirim.
Depozito ücreti ile 700 lira civarına geliyor , o fiyata başka modellere baksa olmaz mı ?Hocam buyurun bu klavye gerçekten çok güzel ben de bu tarz klavyeleri çok severim custom klavye gibi bütçenize de uyuyor mekanik açısından da yeterliBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hocam tr de ki klavyeler artık eski fiyatına göre alınmaz gamepower bile kaç lira olmuş o yüzden bu fiyat biraz pahalı gelebilir ama %60 bir klavye için gerçekten verilir bu paraDepozito ücreti ile 700 lira civarına geliyor , o fiyata başka modellere baksa olmaz mı ?
Böyle yazmamın sebebi , bu hafta içinde ben de klavyelere bakıyordum ve önerdiğin klavyeyi de incelemiştim . Depozitolu fiyatına vereceğim parayla belki daha iyisini alabilirim diye düşünmüştüm .
Hocam bu markayı ilk kez duyuyorum sence o marka bu parayı hak eder mi?Hocam buyurun bu klavye gerçekten çok güzel ben de bu tarz klavyeleri çok severim custom klavye gibi bütçenize de uyuyor mekanik açısından da yeterliBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hocam şu klavyeye bakabilirsiniz hem fiyat açısından uygun hem de kullanıcı yorumları güzel ve beğenen kişisi fazla 2k ya yakın kişi satın almış özellikleri de güzelmiş şimdi baktımdaHocam bu markayı ilk kez duyuyorum sence o marka bu parayı hak eder mi?
Razer Ornata V2 çok güzel bi klavye istersen alabilirsinMerhaba Gamepower overlord red switch kullanıyordum yakın zamanda oyun oynarken klavyeye vurmam sonucu bozuldu. Çok fazla pahalı olmayacak şekilde bir mekanik klavye önerirseniz sevinirim.
adam pahalı klavye istemedi broRazer ontana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?