Klavye Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
600
Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba Gamepower overlord red switch kullanıyordum yakın zamanda oyun oynarken klavyeye vurmam sonucu bozuldu. Çok fazla pahalı olmayacak şekilde bir mekanik klavye önerirseniz sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba Gamepower overlord red switch kullanıyordum yakın zamanda oyun oynarken klavyeye vurmam sonucu bozuldu. Çok fazla pahalı olmayacak şekilde bir mekanik klavye önerirseniz sevinirim.
BEN XPG red switch kullanıyorum memnunum tavsiye ederim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam buyurun bu klavye gerçekten çok güzel ben de bu tarz klavyeleri çok severim custom klavye gibi bütçenize de uyuyor mekanik açısından da yeterli
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
knk gamepower calypso rainbow kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim ve su geçirmez kullanıyorum. ama fiyat olarak ne kadarlık istiyorsunuz onu da belirtseniz iyi olurdu.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam buyurun bu klavye gerçekten çok güzel ben de bu tarz klavyeleri çok severim custom klavye gibi bütçenize de uyuyor mekanik açısından da yeterli
Depozito ücreti ile 700 lira civarına geliyor , o fiyata başka modellere baksa olmaz mı ?
Böyle yazmamın sebebi , bu hafta içinde ben de klavyelere bakıyordum ve önerdiğin klavyeyi de incelemiştim . Depozitolu fiyatına vereceğim parayla belki daha iyisini alabilirim diye düşünmüştüm .

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Depozito ücreti ile 700 lira civarına geliyor , o fiyata başka modellere baksa olmaz mı ?
Böyle yazmamın sebebi , bu hafta içinde ben de klavyelere bakıyordum ve önerdiğin klavyeyi de incelemiştim . Depozitolu fiyatına vereceğim parayla belki daha iyisini alabilirim diye düşünmüştüm .
Hocam tr de ki klavyeler artık eski fiyatına göre alınmaz gamepower bile kaç lira olmuş o yüzden bu fiyat biraz pahalı gelebilir ama %60 bir klavye için gerçekten verilir bu para

Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hocam bu markayı ilk kez duyuyorum sence o marka bu parayı hak eder mi?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam bu markayı ilk kez duyuyorum sence o marka bu parayı hak eder mi?
Hocam şu klavyeye bakabilirsiniz hem fiyat açısından uygun hem de kullanıcı yorumları güzel ve beğenen kişisi fazla 2k ya yakın kişi satın almış özellikleri de güzelmiş şimdi baktımda

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bu Sarftech T60 Siyah Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60siyahmavi

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Razer Ornata V2 çok güzel bi klavye istersen alabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
rampage titan k9. galiba yanlış hatırlamıyorsam şuanda indirimde olması lazım kaçırma derim

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Performax gaming füll rgb beyaz pişman olmazsın ben aldım çok kullanışlı

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
steel serisin bütün serini önerebilirim çok sağlamlar ve kullanışlı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

Gamepower Overlord Red Switch 88 Tuşlu Compact Mekanik Oyuncu Klavye baya iyi bunu alabilirsin​

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
blu switch kullansaydın daha iyidi sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...