Klavye Temizleme & Sıvı Dökülmesi Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Ben bugun sabah uyandıgımda kolum çarptı su döküldü klavyenin tam ortasında büyük ihtimalle yayıldı sonra ben madem su döküldü klavyenin içinide temizliyim dedim tüm tuşları çıkarttım tamamen sildim içini falan tuşları üfledim tekrar taktım

F8 / Escape Gibi Tuşlar Çalışmıyor Yeni Klavye Almak Dışında birşey yapabilir miyiz?
(Bu Saydığım tuşlar en çok kullandıgım tuşlardır Oyunlarda Menü Açma Konsol Açma vs.)

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
suyun nereye döküldüğüne dikkat etseydin çünkü klavyede küçük anakart gibi bir bölüm var (adını bilmiyorum kb) eğer su oraya gelmemiş ise sıkıntı tuşlarındadır eğer ki oraya gelmiş ise fazla bir çözüm yok yeni bir klavye almaktan başka

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
suyun nereye döküldüğüne dikkat etseydin çünkü klavyede küçük anakart gibi bir bölüm var (adını bilmiyorum kb) eğer su oraya gelmemiş ise sıkıntı tuşlarındadır eğer ki oraya gelmiş ise fazla bir çözüm yok yeni bir klavye almaktan başka
katılıyorum şuan dolabımın üstünde 6 tane çöp klavye var :D kahve,kola dökmekten a101 mi ne oraya yeni klavye gelmiş sağlam güzel bir klavye idi 30 tl küsür fiyatı onu al istersen ben alacaktım da para yok

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Klavyede anakart mı var ilk defa ögreniyorum valla

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Tuşların damar kısmına denk gelmişse mecbur yenisi al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...