- Yasaklandı
çok haklısınız fakat oyun için kullanıcam kulaklığımın sesi bastırma durumu olur muBen seni biraz açık uç da bırakarak az önce de arkadaşımızın yorumuna yaptım Logitech diyorum sen içinden ürününü seçersin. Klavye ise asla mekanik alma. Hevesle mekanik alıyorsun belli bir dakikadan sonra başın ağrımaya başlıyor ve istem dışı o sese odaklanıyorsun. Bilgin olsun.
peki gecikme veya bozulma durumu olur mu? iyi forumlar.kanka 25 liralık piranha klavyesi de ideal boşu boşuna para vermene gerek yok
Güzel bir konu açtınız aslında kulaklığı siz takacaksınız ev halkından diğerleri değil ve oyun saatleriniz bazen geceleri bulabilecek. Benim gibi bir de bebişiniz varsa asla ama asla kullanamazsınız. Sesi bastırır alacağınız kullaklığa göre ama daktilo gibi ses çıkarttığını unutmadan varsa da hevesiniz yarım mekaniğe yönelmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Ben 320tl aldığım klavyeyi 1. ayında 200tl sattım let-go'da heves yüzünden.çok haklısınız fakat oyun için kullanıcam kulaklığımın sesi bastırma durumu olur mu
Allah bağışlasın, haklısınız yarım mekanik daha mantıklı olacaktır. teşekürler yorumunuz için elinize emeğinize sağlık iyi forumlar.Güzel bir konu açtınız aslında kulaklığı siz takacaksınız ev halkından diğerleri değil ve oyun saatleriniz bazen geceleri bulabilecek. Benim gibi bir de bebişiniz varsa asla ama asla kullanamazsınız. Sesi bastırır alacağınız kullaklığa göre ama daktilo gibi ses çıkarttığını unutmadan varsa da hevesiniz yarım mekaniğe yönelmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Ben 320tl aldığım klavyeyi 1. ayında 200tl sattım let-go'da heves yüzünden.
teşekürler desteğiniz için elinize emeğinize sağlık iyi forumlarbloody gun v3 öneririm