Klavye ve Fare takıp Mobil PUBG oynamak !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Selam dostlar , bugün IPEGA 9096'yı kutusundan çıkarttık ve test ettik umarım hoşunuza gitmiştir iyi bir iş çıkarttığımızı düşünüyorum , yorumlarınız için bana mesaj atabilirsiniz destek vermek isterseniz de abone olmayı deneyin iyi seyirler !

aRda
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Buhar hiç gerek yok kanka bybass kullan forumda konu var

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bunlar yasak degılmıydı banlıyorlardı dıye bılıyorum ?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bunlar yasak degılmıydı banlıyorlardı dıye bılıyorum ?

Gamesir var onlar sıkıntılı kendi içerisinde ek bir .apk dosyası olduğundan dolayı 3. parti yazılımı algılıyor diye biliyorum anca bunda görüldüğü gibi bir sorun yok ki benim de kullandığım bir tane vardı sıkıntı yaşamamıştım. Emeğine sağlık güzel konu

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Gamesir var onlar sıkıntılı kendi içerisinde ek bir .apk dosyası olduğundan dolayı 3. parti yazılımı algılıyor diye biliyorum anca bunda görüldüğü gibi bir sorun yok ki benim de kullandığım bir tane vardı sıkıntı yaşamamıştım. Emeğine sağlık güzel konu

dediği gibi gamesir var fakat o detected olduğundan ötürü pubg ve fortnite desteğini kaldırdı diğer oyunlarda stabil çalışıyor fakat ipega yasaklanmadı tüm uygulama ve oyunlarda takır takır :)

Buhar hiç gerek yok kanka bybass kullan forumda konu var
bypass için bir bilgisayara ihtiyacın var :)

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kardeşim videoyu kaldırmanı öneririm çünkü milleti banlatacaksın. bu tür ekipmanlar 0.10 güncellemesi ile yasaklandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...