Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu an günümüz ekonomisinde ve bütçesinde bu fiyatlara hem mouse hem klavye bi tık zorlaştı ama gamepower klavyelerine bakabilirsin bu marka tr de ergonomik açıdan alınabilecek bana göre en fp ürün klavye malzemesinden tut kasasına kadar uzun seneler seni idare ettirecektir diğer mouse olarakta asus m3 aura mouse'una bakabilirsin onun da dilediğin gibi programından ayar çekebilirsin eline oturacağından eminim ve bayağı da hafif bir yapısı var bu şekilde yani
mouse modeli olaraktan değil de marka olarak öneri yapıcam çünkü herkesin konfor şekli ayrı bloody maouse ları inanılmaz kaliteli 5 yıldır kullanıyorum ilk günki gibi hala tepki süreleri de çok düşük fareyi istediğin gibi kalibre edebiliyorsun almayı düşünürsen intarnette core 3 açık olarak satılanları tercih et çok güzel macro yazılımı da var core 3 olarak geçiyor
Bir zamanlar bayağı araştırmıştım 300'e alabileceğim en iyi fareyi aldım. Şuan 700 800TL olmuş. Steel Series 3 RGB. Rival 3'ten farkı herhangi bir kronik problemi yok. Rival 3'te sol click basmaması gibi kronik sorunlarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Aynı şey logitech g300s içinde geçerli ama zaten 2si farklı tipte fareler. Eğer eline göreyse fiyatına göre gayet güzel ve kullanışlı. 2 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım