klavyede en fazla bastığım tuşlar tutukluk yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
klavye gamepower ogre alalı 2-3 ay oldu sık bastığım tuşlar tutukluk yapıyor. Bütün tuşları çıkartıp switchleri dışından havayla temizlemeye çalıştım ancak etkisi olmadı klavyenin içini de hiç açmadım düzeltmenin bir yolu varmı?

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sık bastığım demişsin ömrü azalmış olabilir. Veyahut iyice temizlediğinden emin misin? Çünkü ogre mekanik bir klavye en ufak bir toz kapmasında işlevini azaltıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sık bastığım demişsin ömrü azalmış olabilir. Veyahut iyice temizlediğinden emin misin? Çünkü ogre mekanik bir klavye en ufak bir toz kapmasında işlevini azaltıyor.
klavye oyuncu türü olduğu için 3 ayda bu hale geleceğini sanmıyorum fakat temizleme konusunda çok derine gitmedim

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
klavye oyuncu türü olduğu için 3 ayda bu hale geleceğini sanmıyorum fakat temizleme konusunda çok derine gitmedim
Temizlikte biraz daha derine inebilirsin aslında dediğim gibi mekanik klavyeler toz kaptığında üstüne yapışıyor ve hissiyatını kaybetme ihtimali oluyor. O yüzden çalışıyor gözükse bile bastığında basmamazlık yapıyor olabilir.

WACHTBERG
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
gamepower warlock almıştım ben de kendi kendine basmadığım tuşlara basıyordu bazen de tutukluk yapıyordu genel sorunu sanırım geçmiş olsun

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Tuş basmıyor mu artık yani ? İşlemiyor mu ? Eğer öyleyse klavyende sıkıntı var. Çünkü yazılımsal olarak tuşa basmanın sınırı yok pcde :D Temizlemeyi vesaire de denediysen yeni bir klavye sana çözüm olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
iyi temizlememiş olabirlirsin altında ufacık bir tane kalıyorsa blle performans etkiler bi dip köşe yap.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
byük ihtimalle ömrü bitmiştir ama 3 ay oldu diyon hiçbir fikrim yok ama iyice temizlediğinden emin ol

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bilmeden su veya başka bir sıvı dökmüş olabilme ihtimalinde var 3 ayda 0 klavye basma bozulmaz yeni nesil çıkan klavyelerin ömrü 20 milyon tıktan başlar ki 3 ayda 20 milyon kere tuşa bastını sanmam açıp iyice bir temizle derim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...