Çözüldü Klavyedeki bozuk tuş nasıl tamir edilebilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Klavyemde A tuşunun altındaki plastik şey yırtılmış ve tuş içeriye göçüyor. bunu yapıştırabilmem için bir yöntem veya yapıştırıcı önerebilir misiniz? klavyem mekanik değil.

Moderatörün son düzenlenenleri:
bugün 70`lik senfonim çalıyor
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
vallaha bende basmayan tuş vardı çıkarttım içinde bir yer vardı oraya peçete sıkıştırdım biraz zor takıldı ama şuanda çalışıyor bak deniyim lllllllll ohh mis gibi bu devirde klavye bile alınmaz :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
genelde klavye tuşların coğu cıkar ama sen tersten cıkarmışın sanırım kırık yoksa tuşları dağıtmadan söküp takabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
genelde klavye tuşların coğu cıkar ama sen tersten cıkarmışın sanırım kırık yoksa tuşları dağıtmadan söküp takabilirsin
yok hayır onla alakalı değil hani tuşun hemen altında bir plastik var onun altındaki okuyucu daha rahat algılasınd iye sanırım o daire şeklindeki plastiğin kenarları hafiften kesilmiş o plastik içeri göçtüğü zaman tuşda içeri göçüyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yok hayır onla alakalı değil hani tuşun hemen altında bir plastik var onun altındaki okuyucu daha rahat algılasınd iye sanırım o daire şeklindeki plastiğin kenarları hafiften kesilmiş o plastik içeri göçtüğü zaman tuşda içeri göçüyor
ozaman eski klavyeden yada oyun kolundan yada tv kumandasından bile o pillastiklerden cıkar onları deneye bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
klavyemde a tuşunun altındaki plastik şey yırtılmış vetuş içeriye göçüyor bunu yapıştırabilmem için bir yöntem veya yapıştırıcı önerebilirmisiniz klavyem mekanik değil
bendede basmayan o harfi vardı arasında fındık kabuğu kalmış sende bak bişey basmanı engelliyodur belki

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bendede basmayan o harfi vardı arasında fındık kabuğu kalmış sende bak bişey basmanı engelliyodur belki
baktım o tarz bir şey yok yani diğerlerinden tek farkı kesik olması oranın zaten bozulduğunda tuşu çıkarıp orayı tekrar yukarı doğru ittirdiğimde bir süşreliğine çözülüyor

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Klavyemde A tuşunun altındaki plastik şey yırtılmış ve tuş içeriye göçüyor. bunu yapıştırabilmem için bir yöntem veya yapıştırıcı önerebilir misiniz? klavyem mekanik değil.
Alttaki temaz yüzeyi olan ped (bu bi anahtardır.) yırtıldıysa tamiri çok zor. Sadece tuş diyorsan yenisini 3d yazıcı ile yapman mümkün.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bence hiç tamir etmeyle vs. uğraşma hocam, direkt git yeni bir klavye al. Ha değiştirmeyeceğim bunu tamir etmek istiyorum diyorsan bir bilene atıyorum ütpya gibi bir yere götürüp yaptırman daha iyi olur.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka klavyenın altındaki lastik yırtılmış demıssın onun tamırı yok gecmıs olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yardımlarınız için teşekkür ederim eski klavyemden söküp şu ankine taktım ve hiçbir sıkıntı yok verdiğiniz bilgiler için teşekkürler :7

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...