faremin macrosunu kullanıyorum fakat başka bir program öneriniz varmıdır ? Rampage SMX-R80'ın programını kullanıyorum fakat çok kaliteli bir program değilEvet mümkündür sonuçta işlev atıyorsunuz hangi marka mouse kullanıyorsunuz ve macro atama programınızın adı nedir?
dediğim gibi faremin programını kullanıyorum başka bir program öneriniz varmıdır ?macro atama programında bu mümkün diye biliyorum mouse ve makro atama programın nedir acaba?
dediğim gibi faremin programını kullanıyorum başka bir program öneriniz varmıdır ?macro atama programında bu mümkün diye biliyorum mouse ve makro atama programın nedir acaba?
↑mousen eğer makro yada kendine özgün uygulaması varmı bi önce ona bak eğer yoksa youtube makro nasıl yapılır yaz ve çıkan videoları izliyebilirsin
auto macro var meselafaremin macrosunu kullanıyorum fakat başka bir program öneriniz varmıdır ? Rampage SMX-R80'ın programını kullanıyorum fakat çok kaliteli bir program değil
Post automatically merged:
dediğim gibi faremin programını kullanıyorum başka bir program öneriniz varmıdır ?
Post automatically merged:
dediğim gibi faremin programını kullanıyorum başka bir program öneriniz varmıdır ?
↑
anlatamadım galiba sadece belirli bir tuş değil, oyun içindeyken F'ye spamlamam gerekti diyelim tamam ama ondan sonra O ya basmam gerekti diyelim, faremdeki tuşa basarak O'ya basarsam O spamlanacak şekilde söylemiştim. yani sadece belirli bir tuş değil benim istediğimMousenin drivirini indir sorun çözülecek diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?