Çözüldü Klavyedeki herhangi bir tuşa gerçek zamanlı makro atama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Farem'de ekstra bir tuş var ve istediğim makroyu atayabiliyorum, bu tuşa bastıktan sonra klavyede bastığım tuşun arka arkaya basılması için makro mümkün müdür ?

Örnek: Oyunda F aktivasyon/ateşleme tuşu diyelim ben bu faremde ki tuşa bastıktan sonra F ye basarsam F ye hızlı bir şekilde basılmasını istiyorum.

Kafanız karışmış olabilir, anlamadıysanız sorabilirsiniz.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Evet mümkündür sonuçta işlev atıyorsunuz hangi marka mouse kullanıyorsunuz ve macro atama programınızın adı nedir?

Ne Güzel İstanbul Be
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
macro atama programında bu mümkün diye biliyorum mouse ve makro atama programın nedir acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
mousen eğer makro yada kendine özgün uygulaması varmı bi önce ona bak eğer yoksa youtube makro nasıl yapılır yaz ve çıkan videoları izliyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Evet mümkündür sonuçta işlev atıyorsunuz hangi marka mouse kullanıyorsunuz ve macro atama programınızın adı nedir?
faremin macrosunu kullanıyorum fakat başka bir program öneriniz varmıdır ? Rampage SMX-R80'ın programını kullanıyorum fakat çok kaliteli bir program değil
Post automatically merged:

macro atama programında bu mümkün diye biliyorum mouse ve makro atama programın nedir acaba?
dediğim gibi faremin programını kullanıyorum başka bir program öneriniz varmıdır ?

dediğim gibi faremin programını kullanıyorum başka bir program öneriniz varmıdır ?
mousen eğer makro yada kendine özgün uygulaması varmı bi önce ona bak eğer yoksa youtube makro nasıl yapılır yaz ve çıkan videoları izliyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
faremin macrosunu kullanıyorum fakat başka bir program öneriniz varmıdır ? Rampage SMX-R80'ın programını kullanıyorum fakat çok kaliteli bir program değil

auto macro var mesela

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Mousenin drivirini indir sorun çözülecek diye düşünüyorum
anlatamadım galiba sadece belirli bir tuş değil, oyun içindeyken F'ye spamlamam gerekti diyelim tamam ama ondan sonra O ya basmam gerekti diyelim, faremdeki tuşa basarak O'ya basarsam O spamlanacak şekilde söylemiştim. yani sadece belirli bir tuş değil benim istediğim

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Bir tuşa sadece bir işlev atayabilirsiniz.

tuşlara macro atama hakkında bu videodan yararlanabilirsiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...