klavyeden otomatik tuşa bastırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba. 1. textbox içine oyun.exe yazıcam sonra 2.textbox içine kaç saniyede bir basacağını mesela 4 ve 3.textbox içine F3 tuşunu yazıcam ve oyun.exe uygulamasının içinde 4 saniyede bir otomatik olarak F3 tuşuna basacak. böyle bir şey yapılabilir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
O tuşun oyun exede basılacağına emin olamazsın. Ve o tuş için sendkeys textbox.text kullanırson olur biter ama oyuna atayamazsın.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
o oyunada tek bazsın bilmiyorum vb.net'de(mümkün) ama eğer istersen o tuşa isdediği saniye kadar bekletip bastırması kolay

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
eğer yapabilirsen tuşu mouse tekerleğine ata rapid yapabilirsin

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Beyler fazla bilgim yok tuş atamalarıyla ilgili falan. Biraz yardımcı olurmusunuz birkaç örnek kodlarla falan?

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim 2 tane timera bi tane butona iihtiyacimiz var ekle 1. Timer intervali ayni kalsin enebled false olsun ikisininde
Button kodları
Timer2.interval = saniye.text × 10
Timer1.start
-------------------------------------------------------------------
Timer1 kodlari
If p.ProcessName = exe.text 'exe nin ismini yazacagın textbox Then
Timer2.start
End If
Next
---------------------------------------------
Timer2 kodları
My.computer.keyboard.sendkeys(exe.text)

NOT: kodlar biraz hatalı olablir mobilden yazdım timer 2 nin kodlarinda bazı tuşlar hata verebilir değerlerini tek tek girmek istiyor vok uzun olur mantiğini anlatdim zamanım olursa örnek bi proje atarım iyi forumlar iyi günler......

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim 2 tane timera bi tane butona iihtiyacimiz var ekle 1. Timer intervali ayni kalsin enebled false olsun ikisininde
Button kodları
Timer2.interval = saniye.text × 10
Timer1.start
-------------------------------------------------------------------
Timer1 kodlari
If p.ProcessName = exe.text 'exe nin ismini yazacagın textbox Then
Timer2.start
End If
Next
---------------------------------------------
Timer2 kodları
My.computer.keyboard.sendkeys(exe.text)

NOT: kodlar biraz hatalı olablir mobilden yazdım timer 2 nin kodlarinda bazı tuşlar hata verebilir değerlerini tek tek girmek istiyor vok uzun olur mantiğini anlatdim zamanım olursa örnek bi proje atarım iyi forumlar iyi günler......

Öncelikle verdiğiniz kodlar için teşekkür ederim. Hepsi işime yaradı ancak oyun.exe 'ye gönderemiyorum bu tuşu. Yani oyundayken veya not defterindeyken (yani hangi pencereye tıkladıysam) oraya tuşa basmak yerine normal mesaj olarak yazıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...