Klavyemdeki(Laptop) çalışmayan tuşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar sanırım evdeki biri klavyeyi temizlerken bir şeyler yapmış.
Klavyeyi dışarı çıkarmadan üstünden temizlemiş fakat klavyemde (B,N,Boşluk,Nokta,AltGR ve 2) tuşları basmamakta, tuşların yerleri birbirinden farklı olduğu için sıkıntıyı klavye değiştirmeden çözebilir miyim bilemiyorum aynı zamanda klavye değiştirsem kesin çözüm olur mu onu da bilemiyorum. Bu konuda da size danışmak istedim.
Klavye değiştirmeden düzelir mi?
Klavye değiştirsem kesin düzelir mi?

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
farklı bir porta taktın mı klavyeyi ? ayrıca problem klavyede olup olmadığını anlaman için başka klavye deniyebilirsin ya da başka bir bilgisayar varsa deneyebileceğin orada deniyip sorunu anlayabilirsin

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
farklı bir porta taktın mı klavyeyi ? ayrıca problem klavyede olup olmadığını anlaman için başka klavye deniyebilirsin ya da başka bir bilgisayar varsa deneyebileceğin orada deniyip sorunu anlayabilirsin
Laptop klavyesi

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Ne uğraşıcaksın güzel kardeşim devre dışı bırak klavyeni git güzel bir klavye al kendine onu kullan ne gerek var çalışmayan tuşu düzeltmekle uğraşmaya

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Boşuna para harcamak istemiyorum
Ne uğraşıcaksın güzel kardeşim devre dışı bırak klavyeni git güzel bir klavye al kendine onu kullan ne gerek var çalışmayan tuşu düzeltmekle uğraşmaya

Ne Gemisi Kaptan Bizim Dünyamız Battı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kardeşim ayni sorun bendede var y t ç ö 1 tuşları basmıyo leptop markası hp lenova
Bulursan sorunun cevabini Banda söle
Alt Not : Leptop klavyem varken normal bilgisayar klavyesi cok taktım ve genelde ingilizce klavye kullanmaya başladıgımda bu problem olmaya başladı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...