En güzeli güzelce tuşları çıkarıp, hepsini ıslak mendil ile temizleyip aynı şekilde klavyeyi de temizledikten sonra; klavyeyi ters çevirip arkasından biraz yavaşça vurarak tozları atabilir ve temizleyebilirsin. He ben tuşları çıkarmak istemiyorum dersen, o zaman da en son dediğimi yapabilirsin. Sadece ters çevirip, hafif hafif vurma tekniği
Hocam bilgisayardan anlayan varsa parayla yaptırabilirsin. bzim burda fen öğretmeni vardı 100 tl veriyorduk jilet gibi yapıyor. biraz çevrene sor bilen mutlaka çıkar böyle kaliteli insanları
Ben klavyede ki tuşları teker teker söküyorum yavaş ve dikkatlice sonra üst kapağı kaldırıyorum ve tüm tozları temizliyorum daha stabil çalışıyor klavye
Hocam mekanik klavye ise tüm tuşlari sökün bir kap suya atın yıkayın klavyenin aralarını kulak cubuguyla temizleyebilirsiniz daha sonra tuşları kurutup takarsınız
ben tek tek tuşları söküp kulak pamuğu ile kolonya ile siliyorum
yapabiliyorsan yapışkan slime jel temizleyiciler satılıyor her yere girdiği için çok güzel temizliyor
ben tuşları söküp ılık bi suyu sabunlayıp 5 litrelik su bidonunun içinde tüm tuşları atıp temizlemişliğim var klavyeyide su olmayan yağsız elektronik devre temizleyicisi sıkıp çiz fırçası ve kulak çöpüyle temizledim elektronik devre temizleyicisini bütçene göre her yerden bulabilirsin özellikle tavsiye edebileceğim bir ürün yok