Şu an laptop klavyemden yazıyorum. Harici klavyem tuşlara basınca farklı harfler çıkartıyor. İnterneti taradım ve sundukları çoğu çözüm önerilerini denedim. Bir işe yaramadı. Bu olay durup dururken de olmadı. BBL-FUT izlerken heyecandan önümdeki bardağa koydum ve 5-10 ml gibi küçük bir miktar kola klavyeme hücum etti ama büyük bir kısmı da tuşların üzerine nüfuz etti. Hemen tuşları söküp içeri girenleri de sildim zaten. Örnek olsun diye aşağıya aynı kelimeleri hem harici hem laptop klavyemle yazacağım.
Ekmek almaya çıkıyorum. (Laptop klavyesi)
e3kme3k almauy7a çıü8kıü8uy7o9rt4uy7m (Harici klavye)
Böyle bazı harfler üstlerindeki sayı ve Caps Lock'u falan aynı anda etkinleştiriyor sanki aynı anda basmışım gibi. Cihazı kaldır, driveri kaldır, FN+del, alt+Shift vs. taktiler çözemedi. Muhtemelen azıcık bir kola klavyemi mahvetti ama daha önce başına gelen falan varsa diye açayım dedim.
Selamun aleyküm 11 saat sonra gelen güncelleme yazısı: Uyandım ve bir umut bilgisayarımın başına oturdum. Akşam gelen diş perileri klavyemdeki kolayı içtiler sanırım. Çünkü artık normal çalışıyor, cevap verip yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim seviliyorsunuz.
İyi forumlar
Ekmek almaya çıkıyorum. (Laptop klavyesi)
e3kme3k almauy7a çıü8kıü8uy7o9rt4uy7m (Harici klavye)
Böyle bazı harfler üstlerindeki sayı ve Caps Lock'u falan aynı anda etkinleştiriyor sanki aynı anda basmışım gibi. Cihazı kaldır, driveri kaldır, FN+del, alt+Shift vs. taktiler çözemedi. Muhtemelen azıcık bir kola klavyemi mahvetti ama daha önce başına gelen falan varsa diye açayım dedim.
Selamun aleyküm 11 saat sonra gelen güncelleme yazısı: Uyandım ve bir umut bilgisayarımın başına oturdum. Akşam gelen diş perileri klavyemdeki kolayı içtiler sanırım. Çünkü artık normal çalışıyor, cevap verip yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim seviliyorsunuz.
İyi forumlar
Son düzenleme: