knk bence ilk başta tüm tuşları çıkar sonra ıslak mendille veya ıslak bezle sil kurutma makinası ile kurut ben böyle yapmıştım düzeldiŞu an laptop klavyemden yazıyorum. Harici klavyem tuşlara basınca farklı harfler çıkartıyor. İnterneti taradım ve sundukları çoğu çözüm önerilerini denedim. Bir işe yaramadı. Bu olay durup dururken de olmadı. BBL-FUT izlerken heyecandan önümdeki bardağa koydum ve 5-10 ml gibi küçük bir miktar kola klavyeme hücum etti ama büyük bir kısmı da tuşların üzerine nüfuz etti. Hemen tuşları söküp içeri girenleri de sildim zaten. Örnek olsun diye aşağıya aynı kelimeleri hem harici hem laptop klavyemle yazacağım.
Ekmek almaya çıkıyorum. (Laptop klavyesi)
e3kme3k almauy7a çıü8kıü8uy7o9rt4uy7m (Harici klavye)
Böyle bazı harfler üstlerindeki sayı ve Caps Lock'u falan aynı anda etkinleştiriyor sanki aynı anda basmışım gibi. Cihazı kaldır, driveri kaldır, FN+del, alt+Shift vs. taktiler çözemedi. Muhtemelen azıcık bir kola klavyemi mahvetti ama daha önce başına gelen falan varsa diye açayım dedim.
kola tuslarda kısa devreye sebep olmus tus takımnı güzelce temızlersen düzelebilirŞu an laptop klavyemden yazıyorum. Harici klavyem tuşlara basınca farklı harfler çıkartıyor. İnterneti taradım ve sundukları çoğu çözüm önerilerini denedim. Bir işe yaramadı. Bu olay durup dururken de olmadı. BBL-FUT izlerken heyecandan önümdeki bardağa koydum ve 5-10 ml gibi küçük bir miktar kola klavyeme hücum etti ama büyük bir kısmı da tuşların üzerine nüfuz etti. Hemen tuşları söküp içeri girenleri de sildim zaten. Örnek olsun diye aşağıya aynı kelimeleri hem harici hem laptop klavyemle yazacağım.
Böyle bazı harfler üstlerindeki sayı ve Caps Lock'u falan aynı anda etkinleştiriyor sanki aynı anda basmışım gibi. Cihazı kaldır, driveri kaldır, FN+del, alt+Shift vs. taktiler çözemedi. Muhtemelen azıcık bir kola klavyemi mahvetti ama daha önce başına gelen falan varsa diye açayım dedim.
Saç kurutma makinesi ile kuruta bilirsin yada hepsin ayrı ayrı silersende olur başıma gelmişdi benimŞu an laptop klavyemden yazıyorum. Harici klavyem tuşlara basınca farklı harfler çıkartıyor. İnterneti taradım ve sundukları çoğu çözüm önerilerini denedim. Bir işe yaramadı. Bu olay durup dururken de olmadı. BBL-FUT izlerken heyecandan önümdeki bardağa koydum ve 5-10 ml gibi küçük bir miktar kola klavyeme hücum etti ama büyük bir kısmı da tuşların üzerine nüfuz etti. Hemen tuşları söküp içeri girenleri de sildim zaten. Örnek olsun diye aşağıya aynı kelimeleri hem harici hem laptop klavyemle yazacağım.
bencedeO klavyeden fayda gelmez artık reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?