Klonlanmış İMEİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bugün Telefonuma Böyle Bir Mesaj Geldi *************** IMEI no'lu cihaz klonlu listesinde oldugu icin 28.02.2021 da kullanim disi birakilacaktir. Hattiniz acik kalacaktir.
kontrol Ettiğimde Kendi Kullandığım İphone 8plus Gördüm E-devlette Gördüğüm Yazı: IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir.
Daha Önce Böyle Bir Sorun Yaşayan Oldumu Aranızda Ne Yapabilirim?

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum bildiğim yurt dışı telefonlarında böyle şeyler oluyor kapandığı zaman 400 tl gibi bir ücret ile açtırabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
dostum bildiğim yurt dışı telefonlarında böyle şeyler oluyor kapandığı zaman 400 tl gibi bir ücret ile açtırabilirsin
Telefonum Yurtiçi 2.el Olarak Almıştım Aldığım Zamanda İmei kontrolü Yaptım Böyle Şeylere Çok Dikkat Ederim Normalde Ama iphone’larda İmei Sorunu Hiç Duymadığım İcin Ne Yapicagimi Bilemedim Bu Arada 400tl İle Kurtulunuyorsa Mahkeme İle Uğraşmak İstemem

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
iphonelerde olması ilginç.. satın aldığınız kullanıcı veya telefoncu imei yi kopyalamış olabilir geçmiş olsun bu arada yeni imei kayıt parası 1800 tl civarında

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
iphonelerde olması ilginç.. satın aldığınız kullanıcı veya telefoncu imei yi kopyalamış olabilir geçmiş olsun bu arada yeni imei kayıt parası 1800 tl civarında
2000₺ olmuş Kontrol Ettim Mahkemeye Başvuracağım Satın Aldığım Kişi Bu Telefona Hattını Takmisti O Şekilde Bulunursa İyi Olur.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hocam kayıt 2000 tl adam sen satın almadan önce IMEI adresini kopyalamıştır

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yurt dışından veya 2. El aldıysan başka kırık vs bı iPhone un imeisini klonlamistir yapacağın birşey yok para ödeyip açtiricaksin

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Yurt dışından veya 2. El aldıysan başka kırık vs bı iPhone un imeisini klonlamistir yapacağın birşey yok para ödeyip açtiricaksin
2000tl verip Açtırmak Yerine Nasıl Dolandirildiysam Aynı Şekilde Bende Başka Birini Dolandırırım Çok Dert Değil Mahkeme İle Daha Önceki Kişiyi Bulamassak Dediğim Şeyi Yapicam

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Tek yapman gereken şu , cihazın faturası mevcut ise e devletten imei ile numaranı eşleştireceksin. Tabi bundan sonra o cihaz sadece senin sim kartında çalışacaktır.Başka sim kartlarda çalışmaz.FAtura yoksa geçmiş olsun.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Telefonunun garangisi varsa bi garantiye gondermeni tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Tek yapman gereken şu , cihazın faturası mevcut ise e devletten imei ile numaranı eşleştireceksin. Tabi bundan sonra o cihaz sadece senin sim kartında çalışacaktır.Başka sim kartlarda çalışmaz.FAtura yoksa geçmiş olsun.
Sadece Kutusu Var Fatura Yok Malesef Yapıcak Birşey Yok Sağlık Olsun
Ben 386 tl ödedim kurtuldum o lanetten
Nasıl 386₺ Ödedin 2021 İçin İmei Ücreti 2000₺ Gibi Birşey

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Dostum satıcı sana ayıp etmiş gibi duruyor . Hakkını ara mahkemede. Bir çeşit dolandırma olabilir imeiyi kopyalanmış gibi duruyor inşallah sorunsuzca halledersin

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dostum eğer telefon numarama bişi yapmicaksan ss atayım
Merak Etme Kanka Telefon Numaranla En Fazla Seni Ararım :D ss Atarsan Çok Sevinirim hâla çözüm arıyorum çünkü
Dostum satıcı sana ayıp etmiş gibi duruyor . Hakkını ara mahkemede. Bir çeşit dolandırma olabilir imeiyi kopyalanmış gibi duruyor inşallah sorunsuzca halledersin
Muhtemelen Öyle Ya Zaten Ama İşte İphone Olunca Aklımın Ucundan Dahi Geçmedi Böyle Birsey Yasiyacagim Kendi Başıma Gelene Kadar Klon İmei Ne Onu Bilmezdim Pazartesi Günü Dava Açmak İcin İslem Başlatacağım

Arsenic in uşağı
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merak Etme Kanka Telefon Numaranla En Fazla Seni Ararım :D ss Atarsan Çok Sevinirim hâla çözüm arıyorum çünkü

Muhtemelen Öyle Ya Zaten Ama İşte İphone Olunca Aklımın Ucundan Dahi Geçmedi Böyle Birsey Yasiyacagim Kendi Başıma Gelene Kadar Klon İmei Ne Onu Bilmezdim Pazartesi Günü Dava Açmak İcin İslem Başlatacağım
Bende iphone 6 kullanıyorum galiba iphonelerdemi var boyle bişey anlamadım ben

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Benimde telefonumun imei numarası çalınmıştı tüketici haklarına gittim telefon turkcell den alınmaydı 1 yılı olmamıştı turkcell kabul etmedi ben geri iade talebinde bulundum mahkemelik olduk hala suruyor 1 yıl oldu sonuçlanmadı

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Benimde telefonumun imei numarası çalınmıştı tüketici haklarına gittim telefon turkcell den alınmaydı 1 yılı olmamıştı turkcell kabul etmedi ben geri iade talebinde bulundum mahkemelik olduk hala suruyor 1 yıl oldu sonuçlanmadı
Kanka Benimki Aslında Tam Öyle Değil Ortada Klon imei Var Ama Ben 2.el Olarak Aldım Yani Bana Satan Adam Benden Sonra İmei Çalıyor Üstüne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...