Telefonum Yurtiçi 2.el Olarak Almıştım Aldığım Zamanda İmei kontrolü Yaptım Böyle Şeylere Çok Dikkat Ederim Normalde Ama iphone’larda İmei Sorunu Hiç Duymadığım İcin Ne Yapicagimi Bilemedim Bu Arada 400tl İle Kurtulunuyorsa Mahkeme İle Uğraşmak İstememdostum bildiğim yurt dışı telefonlarında böyle şeyler oluyor kapandığı zaman 400 tl gibi bir ücret ile açtırabilirsin
2000₺ olmuş Kontrol Ettim Mahkemeye Başvuracağım Satın Aldığım Kişi Bu Telefona Hattını Takmisti O Şekilde Bulunursa İyi Olur.iphonelerde olması ilginç.. satın aldığınız kullanıcı veya telefoncu imei yi kopyalamış olabilir geçmiş olsun bu arada yeni imei kayıt parası 1800 tl civarında
2000tl verip Açtırmak Yerine Nasıl Dolandirildiysam Aynı Şekilde Bende Başka Birini Dolandırırım Çok Dert Değil Mahkeme İle Daha Önceki Kişiyi Bulamassak Dediğim Şeyi YapicamYurt dışından veya 2. El aldıysan başka kırık vs bı iPhone un imeisini klonlamistir yapacağın birşey yok para ödeyip açtiricaksin
Sadece Kutusu Var Fatura Yok Malesef Yapıcak Birşey Yok Sağlık OlsunTek yapman gereken şu , cihazın faturası mevcut ise e devletten imei ile numaranı eşleştireceksin. Tabi bundan sonra o cihaz sadece senin sim kartında çalışacaktır.Başka sim kartlarda çalışmaz.FAtura yoksa geçmiş olsun.
Nasıl 386₺ Ödedin 2021 İçin İmei Ücreti 2000₺ Gibi BirşeyBen 386 tl ödedim kurtuldum o lanetten
Dostum eğer telefon numarama bişi yapmicaksan ss atayımSadece Kutusu Var Fatura Yok Malesef Yapıcak Birşey Yok Sağlık Olsun
Nasıl 386₺ Ödedin 2021 İçin İmei Ücreti 2000₺ Gibi Birşey
Merak Etme Kanka Telefon Numaranla En Fazla Seni ArarımDostum eğer telefon numarama bişi yapmicaksan ss atayım
Muhtemelen Öyle Ya Zaten Ama İşte İphone Olunca Aklımın Ucundan Dahi Geçmedi Böyle Birsey Yasiyacagim Kendi Başıma Gelene Kadar Klon İmei Ne Onu Bilmezdim Pazartesi Günü Dava Açmak İcin İslem BaşlatacağımDostum satıcı sana ayıp etmiş gibi duruyor . Hakkını ara mahkemede. Bir çeşit dolandırma olabilir imeiyi kopyalanmış gibi duruyor inşallah sorunsuzca halledersin
Bende iphone 6 kullanıyorum galiba iphonelerdemi var boyle bişey anlamadım benMerak Etme Kanka Telefon Numaranla En Fazla Seni Ararımss Atarsan Çok Sevinirim hâla çözüm arıyorum çünkü
Muhtemelen Öyle Ya Zaten Ama İşte İphone Olunca Aklımın Ucundan Dahi Geçmedi Böyle Birsey Yasiyacagim Kendi Başıma Gelene Kadar Klon İmei Ne Onu Bilmezdim Pazartesi Günü Dava Açmak İcin İslem Başlatacağım
Faturam Yok Maalesef.Fatura ile birlikte teknik yardım alın
Kanka Benimki Aslında Tam Öyle Değil Ortada Klon imei Var Ama Ben 2.el Olarak Aldım Yani Bana Satan Adam Benden Sonra İmei Çalıyor ÜstüneBenimde telefonumun imei numarası çalınmıştı tüketici haklarına gittim telefon turkcell den alınmaydı 1 yılı olmamıştı turkcell kabul etmedi ben geri iade talebinde bulundum mahkemelik olduk hala suruyor 1 yıl oldu sonuçlanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?