Çalışmıyor Knight Online Dword AutoLoot Hack v1.0 [14.02.2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
çalışmıyor bılgın olsun admın
Post automatically merged:

güncellermısın ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hocam xigncode alert verip oyundan atıyor 0xE019101A kodlu

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
uskoda denıyorum hocam nasıl calıstırdınız anlatırmısınız ? ıd sıfre yazıyorum karakter secıyorum oyunu baslatıyorum maradonda f1 basıyorum hıc bırsey olmuyor duzgunce bırısı anlatabılırmı ?

Nerede deniyorsun bro? Usko da çalışıyor.
uskoda denıyorum hocam nasıl calıstırdınız anlatırmısınız ? ıd sıfre yazıyorum karakter secıyorum oyunu baslatıyorum maradonda f1 basıyorum hıc bırsey olmuyor duzgunce bırısı anlatabılırmı ?

usta detaylı anlatsana nasıl yaptın ya cıldırıcam olmuyo bende :S

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
İlk başta loaderi açıyorsun. Oyuna girdiğinde F1 e bastığında aktif oluyor zaten mobu kestiğin zaman otomatik topluyor

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İlk başta loaderi açıyorsun. Oyuna girdiğinde F1 e bastığında aktif oluyor zaten mobu kestiğin zaman otomatik topluyor
loaderı actım oyuna gırdım programı calıstırdım f1 bastım hıc bırsey olmuyor usta toplamıyor siyah pencere bıle acılmıyor

loaderı actım oyuna gırdım programı calıstırdım f1 bastım hıc bırsey olmuyor usta toplamıyor siyah pencere bıle acılmıyor
Loaderi actım Xcode dolarken programı acınca bug hatası verıyor loaderı baslattıktan sonra yıne program yakalıyor Xcde hıc bırsey acmadan ılk oyunu acıp sonra loaderı acınca hıc bırsey olmuyor nerde yanlıs yapıorum ?

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bende bug hatası verıyor cozumu nedır bunun ? maradona gelınce calıstırıyorum programı bu seferde calısmıyor ekranda o sıyah pencere yok

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hangi serverde deniyorsun ? Ve işletim sistemin nedir ?
destanda denıyorum wındows 10 ısletım sıstemı 64 bıt pro

i5 4670 3.6 ghz
16 gb ram
1050 2 gb ekran kartı

yanlız sen steamde acıyosun oyunu vıdeo guncellemıssın baktım ben normal uskoda denıyorum aynısını yaptım bende bug hatası verıyor xcode dolarken buyuk ıhtımalle normalınde yakalanıyor program usko ıcın bı guncelleme falan yapılırsa duzelır

steam denemek ıcın aslında basvurdum bu ıse oda telefon numarası guncelleme falan ıstıyor guncellıyorum verıdgı no yuda arıyorum en basa atıyor tekrardan :D

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
destanda denıyorum wındows 10 ısletım sıstemı 64 bıt pro

i5 4670 3.6 ghz
16 gb ram
1050 2 gb ekran kartı

yanlız sen steamde acıyosun oyunu vıdeo guncellemıssın baktım ben normal uskoda denıyorum aynısını yaptım bende bug hatası verıyor xcode dolarken buyuk ıhtımalle normalınde yakalanıyor program usko ıcın bı guncelleme falan yapılırsa duzelır

steam denemek ıcın aslında basvurdum bu ıse oda telefon numarası guncelleme falan ıstıyor guncellıyorum verıdgı no yuda arıyorum en basa atıyor tekrardan :D
Sadece steam değil uskoda da denedim ben sıkıntısız çalışıyor. X3 yakalama vs söz konusu değil. Xigncode dolmaya başladığında loada basıp dene.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sadece steam değil uskoda da denedim ben sıkıntısız çalışıyor. X3 yakalama vs söz konusu değil. Xigncode dolmaya başladığında loada basıp dene.
onuda denedim ama sonuç aynı kafayı yemek üzereyim yapan nasıl yapıyor anlamış değilim MemoryUI dakı programların hepsini çalıştırdım sorunsuz kullandım ama bı bunu yapamadım :D

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sdad.jpg

bu hatayı alıyorum xcode dolarken acıyorum bunu verıyor oyunu baslatmadan programı acıp oyle baslatıyorum bunu verıyor ılk oyunu acıyorum ıd sıfre yerınde programı acıyorum oyuna gırıyorum maradonda karakter tam yukledıgınde f1 basıyorum hıc bırsey olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hala oynayan var mı ki ?

kral oyun kral memoryhackers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...