BDO shadow arena kalkınca güncelleyeceğiz maskeliyleeline sağlık çalışıyor şuan .darısı bdoya hadi bakam![]()
xcode hatası verdi ilk seferinde temp dosyalarını sildim daha önce başka bir konuda söylemiştin temp dosyalarını sildikten sonra sıkıntısız çalıştı steamda uskoda deneme fırsatı bulamadım .BDO shadow arena kalkınca güncelleyeceğiz maskeliyleBu arada log falan vermiyo dimi auto loot ve sıkıntısız çalışıyor ? Hangi serverde denedin ?
temp regedit dosyalarını silip tekrar denermisin ben o şekilde yaptım ve düzeldi steamko da kullanabiliyorumSteam de xincode hatası veriyor aciliyor bot calisiyor 1 dakka içinde hata veriyor
aynen videoda ki gibi window ekranda çalıştırdım sıkıntısız çalıştı .Steamden hata veriyor nasıl çalıştırabildiniz tam ekrandamı çalıştırdın.xincode hatası değil beklenmedik bi hata oluştu bugu bildir hatası geliyor.
xhudas' Alıntı:aynen videoda ki gibi window ekranda çalıştırdım sıkıntısız çalıştı .
xcode hatası verdi ilk seferinde temp dosyalarını sildim daha önce başka bir konuda söylemiştin temp dosyalarını sildikten sonra sıkıntısız çalıştı steamda uskoda deneme fırsatı bulamadım .
Post automatically merged:
temp regedit dosyalarını silip tekrar denermisin ben o şekilde yaptım ve düzeldi steamko da kullanabiliyorum