- Yasaklandı
Banlı Üye
Günümüzde mobil uygulama sektörünün ne kadar geliştiğini hepimiz biliyoruz ve her anda gelişmeye devam etmekte fakat mobil uygulama denince kulağa biraz zor geliyor, bu yazımızda ne kadar kolay olduğunu ve dakikalar içerisinde nasıl kod yazmadan mobil uygulama yapabileceğimizden bahsedeceğiz.
Bu siteyi kullanarak kod yazmadan kendimize ait mobil uygulama yapabilir ve bunu yayınlayabiliriz istersek para kazanabiliriz ayrıca Türkçe dil desteği de mevcut.
Site ->
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Ben örnek bir uygulama olsun diye butona tıklayınca ekranda memory hackers yazan bir uygulama yapıyorum.
Sistemin mantığı yapboz misali uyumlu bileşenleri birbirine yerleştirmek.
Zamanla kendinizi geliştirebilirsiniz şimdi bir giriş yapalım.
Siteye girip üye olduktan sonra giriş yaptık ve proje oluştur butonuna tıklıyoruz ve projemize bir isim verip ileri diyoruz bu isim normal ismi olmayacak size özel bir isim sadece.
Direk ileri butonuna basıp projemizi hazır hale getiriyoruz.
Ben örnek olsun diye gösteriyorum butona tıklandığında Memory Hackers Yazan bir uygulama yapacağım bunun için tıklamayı algılayacak bir düğme ve yazı içinde bir etiket bileşenini sürükleyip ekrana bırakıyoruz.
Üzerlerinde ne yazmasını istiyorsak onu ayarlıyoruz.
Daha sonra bu butona bastığımızda ne olacağını ayarlamak için bloklar butonuna tıklıyoruz ve düğme bileşenine tıklayıp tıklandığında yazan bileşeni ekrana sürüklüyoruz. Tıklandığında bileşeni ile o butona tıklandığında ne yapılacağını ayarlıyacağız
Aynı şekilde etiket bileşenine tıklayıp yazısını değiştirmek için etiket1 yazı bileşenini buton1 tıklandığında yazan bileşenimizin içine sürükleyip bırakıyoruz.
Yazı eklemek için yukarıdan yazı modülünü seçip içi boş olan bileşeni etiket1 yazı bileşenine sürükleyip bağlıyoruz ve içine istediğmiz yazıyı yazıyoruz.
Son olarak uygulamamızı Apk haline getiriyoruz.
Son düzenleme: