Kodlama Ne Kadar Zaman Alır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar kodlama işine başlıcam hayırlısıyla Udemyden C++ dersleri satın aldım Adam akıllı ne kadar süre içerisinde işimi düzgün yapabilirim öğrenip kod yazabilirim ?

selam
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kodlama sanıldığı kadar basit değil uzun bir öğrenme süreci var yani eğer uğraşırsan cidden karlı çıkacağın bir iş dostum

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Tahmini bir süre yok kendi çalışmanla ilgili 1 aydada kodlarsın 3 gündede kodlarısın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu dil üzerinde bilgi sahibi olman 2-3 hafta sürer ama bilgilendikçe bile sürekli yandaki sekmelerden vb. yerlerden bakıp bakıp yapmaya devam edeceksin yani tamamen öğrendim ben bunu diye bir süre zarfı yok dostum

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu dil üzerinde bilgi sahibi olman 2-3 hafta sürer ama bilgilendikçe bile sürekli yandaki sekmelerden vb. yerlerden bakıp bakıp yapmaya devam edeceksin yani tamamen öğrendim ben bunu diye bir süre zarfı yok dostum
süreklilik ve azim istiyen bir iş diyorsun yani ?

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar kodlama işine başlıcam hayırlısıyla Udemyden C++ dersleri satın aldım Adam akıllı ne kadar süre içerisinde işimi düzgün yapabilirim öğrenip kod yazabilirim ?
Aldığınız dersin linkini bırakabilirmisiniz? İçeriği incelemek isterim bakalım yeterli bilgiyi içeriyormu?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aldığınız dersin linkini bırakabilirmisiniz? İçeriği incelemek isterim bakalım yeterli bilgiyi içeriyormu?
malesef atamam çünkü atsam bile sen bakamazsın udemyden satın aldım udemye girip bakabilirsin yorumlarda gayet yeterli olacağını belirtmişler. Udemy Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yatırım için ne kadar zaman ne yaptığınıza bağlıdır ve öğrenme süreci tamamen size bağlıdır

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
malesef atamam çünkü atsam bile sen bakamazsın udemyden satın aldım udemye girip bakabilirsin yorumlarda gayet yeterli olacağını belirtmişler. Udemy Link:
İnceledim tamamen temel amaçlı bir kurs bu bilgine birçok kursta hem temeli veriyolar hemde ileri düzey nesne tabanlı vs gibi eğitimleri veren dersler mevcut oluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Zahmet olmazsa yönlendirme yapabilirmisin dostum ?

Üye
6 HİZMET YILI
kotlama kolay bır iş degl biraz çaba ve zaman istiyor eyer bunlardan ikisi silerde varsa kotlama yapabilirsiniz

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu kursun yanında aşağıya bırakacağım link'deki kursuda satın almanızı şiddetle öneririm size. Elinizdeki kurs temeli öğretecek sonrasında aşağıdaki kurs'dan devam etmeniz yararınıza olur.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu kursun yanında aşağıya bırakacağım link'deki kursuda satın almanızı şiddetle öneririm size. Elinizdeki kurs temeli öğretecek sonrasında aşağıdaki kurs'dan devam etmeniz yararınıza olur.

şunada bir göz atabilirmisin ? faydalı olup olmayacağı hakkında görüşlerini almak istiyorum. ayrıca ilerki düzey için de şu kursu satın aldım

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
şunada bir göz atabilirmisin ? faydalı olup olmayacağı hakkında görüşlerini almak istiyorum. ayrıca ilerki düzey için de şu kursu satın aldım
Bence bu kursun içeriğini öğrenmek zaman kaybından başka birşey değil bunun yerine yazılım ve programlama üzerinden devam etmenizi şiddetle öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence bu kursun içeriğini öğrenmek zaman kaybından başka birşey değil bunun yerine yazılım ve programlama üzerinden devam etmenizi şiddetle öneririm.
yazılım ve programla yanında hobi olarak ekstra bir iş desem ? zararlı mı olur ?

Üye
6 HİZMET YILI
Aldığın Derse Göre Yani Bilgine Göre Dğişir ama 1-2 gün içinde Küçük kodlamalar yapabilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...