Kodlama öğrenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben kodlama öğrenmek istiyorum csgoda kendi hilemi kodlamak istiyorum bilen birisi varsa yardım edebilirmi öğretebilirmi?

Yardım adresleri;
Discord:Twin#5576
insta:k.e.bu

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
dostum hile kodlicam diye işe girersen hiçbir şey yapamadan çıkarsın. önce temel şeyleri öğrenmen lazım eğitim alman lazım kurslar var online onları satın alıp izlemen lazım çalışman lazım bunları hallettikten sonra yapabilirsin ancak.

Üye
5 HİZMET YILI
dostum hile kodlicam diye işe girersen hiçbir şey yapamadan çıkarsın. önce temel şeyleri öğrenmen lazım eğitim alman lazım kurslar var online onları satın alıp izlemen lazım çalışman lazım bunları hallettikten sonra yapabilirsin ancak.
ben direkt öğrenmek yerine dediğin gibi temellerini öğrenip sadce cs için değil tüm şeyler için programlama,kodlama öğrenmek istiyordum bilgin için teşekkürler :)

Üye
5 HİZMET YILI
kodlama ögrenmeye karşı hevesin çok güzel ama böyle olmaz dostum direk ögretcek varmı diye yapı taşları kendin doldurmazsan yardımcıda olamazlar benim kardeşim yazlım mühendisi adam 10 yılını verdi şimdi yazsa yazar o zevkle yapıyo işini bundan zevk almayı bilmen gerek

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam hevesini kırmak amacım değil ama direk oyuna hilesi kodlamak gibi bir şeyle başlayamazsın deneyebilirsin ama anlaman çok zor olacaktır çünkü C/C++ dilleri kullanılıyor çoğunlukla oyun hilesi gibi programlarda eğer gerçekten çok yapmaya hevesliysen başlamanı önereceğim C# dili olacaktır hem C/C++'a göre çok daha basit olduğundan hemde çok işlevli olduğundan bu dili öğrenebilirsin C#'ı öğrendikten sonra C/C++ geçersen daha az yabancılık çekersin.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
aga çooook uzun bi süreç en başa dönmek lazım temele :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
To add on to what the takashiakir said.

Start with a programming language, specifically C ++. There are plenty of forums around the internet (I wont link them here) where you can learn. You want to start small, build a calculator, make a simple game like minesweeper. You need to understand how systems work and how coding class games work, Specifically entities and the math required for interaction with the game world.

Next you want to learn how to reverse engineer. CE, IDA, any debugger really will help. You not only need to understand how the code operates but you need to know how to reverse engineer it so you can manipulate it. This step will take a very long time. I highly recommend learning to reverse engineer simple games, change the timer, a simple health editor value, find a function you know exists.

If you want to make a cheater in CSGO with ESP / aimbot The Following things you'll need to learn:
-hooking entities
-d3d drawing functions to draw boxes
-basic math (trigonometry for the aim angles)

Üye
5 HİZMET YILI
To add on to what the takashiakir said.

Start with a programming language, specifically C ++. There are plenty of forums around the internet (I wont link them here) where you can learn. You want to start small, build a calculator, make a simple game like minesweeper. You need to understand how systems work and how coding class games work, Specifically entities and the math required for interaction with the game world.

Next you want to learn how to reverse engineer. CE, IDA, any debugger really will help. You not only need to understand how the code operates but you need to know how to reverse engineer it so you can manipulate it. This step will take a very long time. I highly recommend learning to reverse engineer simple games, change the timer, a simple health editor value, find a function you know exists.

If you want to make a cheater in CSGO with ESP / aimbot The Following things you'll need to learn:
-hooking entities
-d3d drawing functions to draw boxes
-basic math (trigonometry for the aim angles)
I can learn i have time like 10 20 years TY for information :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bu konularla alakalı herkes birşeyler yapabilse ipin ucunu tutamayız. Bence uğraşma hiç

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bu kolayca olabilecek birşey değil dostum en kötü 7-8 ayını ciddi şekilde ayırman gerekiyo bunu 2 şey yazıyo yapıyo olarak düşünme sakın udemy den kurs alarak veya youtube dan izleyerek birkaç birşey öğrenebilirsin unutma bu birazda sabır işi

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kanka bende öğrenmek istiyorum kendini videolarda geliştirebilirsin eğitim videoları memoryhackersda mevcud

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kolay iş degıl ya bende bı ara sardıydım

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Kolay bir iş değil düzgün şekilde yapmak istiyosan en az 1 yılını vermen lazım

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Udemy diye bir internet sitesi var kesinlikle oradan öğren bi kursa para veriyorsun senin için videolu anlatımlar çıkyıyor üniversiteye vs gitmeden öğrenmenin en iyi yolu bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...