Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben de bilgisayar programcılığı okuyacağım. genel mantığı anlamak için udemy den etik hacker olma kursunu izledim bu tür şeylerde bilgi sahibi olmak istiyorsan etik hacker kurslarını izleyebilirsin ondan sonra okulda c++ ve c# dersleri verecekler hoca nasıl anlatır bilemem ama sen dilleri kendin öğreneceksin buna mecbursun.okuldan sadece algoritma mantığını öğrenmen yeter diğer her şeyi kendin çabalayarak oluşturacaksın.c ++ ile başla mantığını kavramaya çalış zaten izledikçe anlayacaksın.sonra python ve java script öğrenmeni tavsiye ediyorum.bir dilde uzmanlaşabildiğin kadar uzmanlaş onu her detayına kadar öğren.çoğu dil birbirine benziyor zaten birinde uzmanlaşırsan diğer dilleri öğrenmen zaman almaz.pes den fifaya geçmek gib kolay yani.bu arada yan gelip yatıp projeler üretemezsen işsiz kalırsın senin diplomana değil yaptığın projelere bakıyorlar