biliyorum ama burda canlı canlı hile yapan kalite insanlardan ders almak ayrı onlarda farklıudemy üzerinden de dersleri satın alabilirsin, yararlı dersler mevcut
Kodlamayı öğrendiğin vakitte kendine özgü hileler yapabilirsin, youtube üzerinden de güzel dersler mevcutbiliyorum ama burda canlı canlı hile yapan kalite insanlardan ders almak ayrı onlarda farklı
anlayamıyorumKodlamayı öğrendiğin vakitte kendine özgü hileler yapabilirsin, youtube üzerinden de güzel dersler mevcut
Önce yazılım nedir onu kavra ve algoritmayı çöz. İş dil bilmek değil yazılım nedir önce onu bilmekanlayamıyorumkafa pc ye basıyor kodlamaya ve matematiğe basmıyor
![]()
örnek kim nader mi ilgilenmez oknk hile programlayanlardan söyle belkim ders verirler
Bende game hackingle ugrasiyorum ama konu acmaya useniyorumörnek kim nader mi ilgilenmez o
adamın işi başından aşkın dır
Dostum Senin Önerinle Bir Konu Açtım Beğenilirse devam edeceğimörnek kim nader mi ilgilenmez o![]()
neden yazdıgım şeyi kopyayalıp yazıyorsun?udemy üzerinden de dersleri satın alabilirsin, yararlı dersler mevcut
bende bunu farkettim bu yüzden raporladımPost automatically merged:
neden yazdıgım şeyi kopyayalıp yazıyorsun?![]()
garipler ya, kodlama üzerine herhangi bir bilgin var mı yoksa sıfırdan mı başlayacaksın sen?bende bunu farkettim bu yüzden raporladım
0 - 0garipler ya, kodlama üzerine herhangi bir bilgin var mı yoksa sıfırdan mı başlayacaksın sen?
Hmm, peki giriş için yeterli donanımı elde ettin mi?
yes, that's right.First understand what the software is and solve the algorithm. What is software to know the business language, is to know it first
ne yararlı olur açıklama yaparmısınyararlı olabilir