Kodlamaya başlayacağım öneriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar kodlamaya başlıycam da şimdiden alt yapımın oluşmasını istiyorum.Sizce ne tür bi kodlamaya başlasam visual basic den mi başlıyım yoksa daha farklı programlardan mı ? Mühendis olucam hedefim o (bilgisayar,yazılım) gibi o yüzden fikrinizi öğrenmek istiyorum.Visual basic studio 2010 ile hile menüsü tasarlamıştım d3d değil ama birtek onu biliyorum.Şimdi hem hile hem de geleceğim için temel oluşturcak bi adım atmak için nereden başlamam lazım ? Buraya Kadar Okuyanlara Teşekkürler.İyi Geceler.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kodlama mantığının öğrenilmesi için en başta C# öğretilir öğrenmesi kolay ve kullanılabildiği alan geniş driver bile yazılabiliniyor

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
visual basic hangi sürümünden başlıyım en üst sürümü mü ? bide oyunlarda hile yaparak filan mı başlıyım yoksa programımı öğreniyim ?
yok hıle yapma hemen basta bı form ozellıklerını ogren text dir form arka planıdır onları ogren sonra form ıcını kodlamayı ogren button 1 ın mesela tıklayınca form 2 ye yonlendır gibi bunları ogren sonrasında c# den offlıne oyunlara hile yapmaya başla.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
yok hıle yapma hemen basta bı form ozellıklerını ogren text dir form arka planıdır onları ogren sonra form ıcını kodlamayı ogren button 1 ın mesela tıklayınca form 2 ye yonlendır gibi bunları ogren sonrasında c# den offlıne oyunlara hile yapmaya başla.
tamam text filan biliyorum ama hangi sürümünü indirmeliyim vb nin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bakıyorum da sadece 2010 var ya ben mi bulamıyorum ? visual studio nun sürekli yeni sürümleri var ?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
son sürüm 2017 mi ben mi yanlış biliyorum ? 2017 indirmeyi başlatıcam ona göre

Sitesinde otomatik olarak son sürümü indiriyor daha doğrusu downloader programı indiriyorsun oradan istediğini seçebilirsin programdan en yeni veya daha önceki versiyonlardan seçebiliyorsun
Post automatically merged:

Post automatically merged:

Sitesinde otomatik olarak son sürümü indiriyor daha doğrusu downloader programı indiriyorsun oradan istediğini seçebilirsin programdan en yeni veya daha önceki versiyonlardan seçebiliyorsun

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...