- Yasaklandı
-
Banlı Üye
visual basic hangi sürümünden başlıyım en üst sürümü mü ? bide oyunlarda hile yaparak filan mı başlıyım yoksa programımı öğreniyim ?vb.net den başla sonra c# ogren vb yi ogrendıkten sonra c# kolay zaten ama c++ için birşey diyemem o zor.
yok hıle yapma hemen basta bı form ozellıklerını ogren text dir form arka planıdır onları ogren sonra form ıcını kodlamayı ogren button 1 ın mesela tıklayınca form 2 ye yonlendır gibi bunları ogren sonrasında c# den offlıne oyunlara hile yapmaya başla.visual basic hangi sürümünden başlıyım en üst sürümü mü ? bide oyunlarda hile yaparak filan mı başlıyım yoksa programımı öğreniyim ?
c# ile mi başlıyim yaniKodlama mantığının öğrenilmesi için en başta C# öğretilir öğrenmesi kolay ve kullanılabildiği alan geniş driver bile yazılabiliniyor
c# ile mi başlıyim yani
tamam text filan biliyorum ama hangi sürümünü indirmeliyim vb ninyok hıle yapma hemen basta bı form ozellıklerını ogren text dir form arka planıdır onları ogren sonra form ıcını kodlamayı ogren button 1 ın mesela tıklayınca form 2 ye yonlendır gibi bunları ogren sonrasında c# den offlıne oyunlara hile yapmaya başla.
tamam text filan biliyorum ama hangi sürümünü indirmeliyim vb nin
son sürüm 2017 mi ben mi yanlış biliyorum ? 2017 indirmeyi başlatıcam ona göreBu konularda çok fazla bir bilgim yok ancak araştırmamı yaptım , bende Visual Basic'i yeni indirdim ancak son versiyonu indirmeni öneririm kendi sitesinden indirirsen daha iyi olur
2019 da var fakat 2017 daha kullanışlı bence.son sürüm 2017 mi ben mi yanlış biliyorum ? 2017 indirmeyi başlatıcam ona göre
son sürüm 2017 mi ben mi yanlış biliyorum ? 2017 indirmeyi başlatıcam ona göre
Sitesinde otomatik olarak son sürümü indiriyor daha doğrusu downloader programı indiriyorsun oradan istediğini seçebilirsin programdan en yeni veya daha önceki versiyonlardan seçebiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?