Kodlamaya Nereden Başlanmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İyi günler öncelikle. direk konuya gireyim kodlama öğrenmeyi düşündüm ancak nereden başlayacağımı bilemedim nette aradığımda ise kodlamayı anlatıyor her şey güzel fakat daha fazlasına gidilmiyor örn: saçma salak online oyunlara hile yapmak için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum nereden başlamalıyım? (saçma salak online oyunlar dememin sebebi cs wolftü gibi oyunlara hile yapamayacağım için dedim. offline oyunlara hile yazmak çok sıkıntı değil die biliyorum.)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
İlk Önce Yazılım Dillerini Öğren Sonra MemoryHackers Discord Adresine Git Orada Sana Yardımcı Olacaklar!

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
İlk Önce Yazılım Dillerini Öğren Sonra MemoryHackers Discord Adresine Git Orada Sana Yardımcı Olacaklar!
Sen bunu yazarken ciddimisin , kimin yardımcı olucağını snaıyorsun nader11ndeu'mu leftspacemi caus'mu Murat'mı hiç biri umursamaz !
ben yardım istedimde ne oldu ? 2 yıldır c++ kodlarıyla uğraşıyorum tüm bilgileri neredeyse ezberledim ancak directx'te yardımcı olan olmadı ,

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sen bunu yazarken ciddimisin , kimin yardımcı olucağını snaıyorsun nader11ndeu'mu leftspacemi caus'mu Murat'mı hiç biri umursamaz !
ben yardım istedimde ne oldu ? 2 yıldır c++ kodlarıyla uğraşıyorum tüm bilgileri neredeyse ezberledim ancak directx'te yardımcı olan olmadı ,
Umursamaz diye birşey yok. Forum boşuna açılmadı, gereken cevap farklı veya tek bir üyeler tarafından yazılmamışsa, tek bir cümle içerisinde özet geçerek yazarlar.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim Sen öğren Yardımcı olacaklar sana merak etme benim bilgim olsa şahsen ben yardımcı olurdum maalesef o tür dilleri bilmiyorum ama sen öğren yardımcı olurlar sana merak etme

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Python'dan başla nasıl işlediğini anlarsın.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
C#

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/kodlama-nasil-orenilir-birkac-ipucu.50395/ konuma git orda herşey açıktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...