Kogmaw da ban yemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
SC ile kog maw oynanınca kısa sürede ban yenileceğini söyleyen bazı arkadaşların mesajını gördüm de acaba bu söylentinin doğruluk payı ne kadardır?

M A T H R O Y
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hertürlü ban yeme riskin var dostum şans meselesi :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
belli ederek oynadıgında ban yeme riskin var report felanda yersen ban yeme şansın var biraz belli etmemeye çalışırsan mesela evadeyi kapatırsan pek belli olmaz

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
reis şans meselesi ama kogmawda daha fazla belli oluyor olabilir denemedim tabi de deneyenlere kulak vermekte fayda var

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aga bazı herolar çok belli ediyo mesela yasuo kog maw vayne ama bazılarıda hiç belli etmiyo belli etmeyenleri oynamaya çalış

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Heroya göre ban yemek mi ? ban yemen için tek bir yol var o da kullandığın programın detected olması ve flaglenmen ancak öyle ban yersin

aRda
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
alakası yok kullandıgın çarın o programla akalı nerden duyuyorsunuz şöyle şeyleri anlamıyorum

Üye
5 HİZMET YILI
Zaten %100 Ban sebebi yaziyir Hangi heroyla Oynarsan oyna Sansliysan Biraz Daha Uzun Kullanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aslında söylentiler doğru fakat banın süresini kimse tahmin edemez, Söyledigin çar God Tier listin en başında yer alıyor kog maw, kalista, jinx gibi vs herolar daha belli ediyor ama söylediğim gibi ne zaman ban yiceğini bilemezsin.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sizin o dediğiniz şeyin olabilmesi için hilenin detect olması gerekiyor. Şu anlıkta öyle bir durum yok ancak xerath kog maw gibi şampiyonlar hile olduğunu çok çabuk belli ediyor eğer oyununuza denk gelen biri video alıp Riot ticket'e atarsa o zaman kısa sürede ban yeme riskiniz var #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...