bilader en kısa çözümü ne biliyomusun devlet bu fırsatçılara göz açtırmıcam demişse bir kere devlet bu vatandaşın hakkını korumalı daha iki gün önce haberlerde dedi@oyundelisi123123 bizim insanımız bencil çünkü yalnızca kendi çıkarını düşünür tuvalet kağıdı havlu kağıt bitti evde almaya gittim markette bir tane tuvalet kağıdı havlu kağıt bulamadım dediğim gibi denetleme yapılmalı ve marketlere en fazla 3 adet sınırı koyulmalı tıpkı şu birkaç fırsatçının salatalığıydı soğanıydı bunlara yaptığı faiş fiyat artışları gibi devletin bunun önüne geçip en fazla 3 adet sınırıyla birlikte denetlemesi gerekiyor ama suç insanlarda değil devlette sadece oy zamanları değil sürekli olarka uygulanması gereken birşey bunlar ben oyumu alayım meselesinden çok ben vatandaşıma imkan sağlayayım alamayanlarda alsın herkese yetsin mantığını sürdürmedikleri sürece damdazlak kalacağız bu gidişle. 18 kişiye bulaşmış karantinada daha yurtdışına giriş çıkışlardan kaç kişi daha bu virüse yakalandı bilmiyoruz, yakanladığını anlamayan insan sayısıda çoktur eminim ne zaman ki semptomlar baş gösterir o zaman giderler hastahaneye aslında sağlıklı olan kişilerinde ne olur ne olmaz taramadan geçmesi gerektiğini düşünüyorum önlem alındı felan hikaye ben önlemin alınsa bile yeterli olmadığını düşünmekteyim bugün 18 le başlar yarın Allah korusun sayı yükselir. Dışarı çıkmayın etmeyinle olmaz bu işler insanların evinde erzak kalmayınca ne halt edecekler acaba tabiki dışarı çıkacaklar al önlemini yap sistemini otursun millet evinde.
zaten o konuda 1 numarayızArtık güzel haberlere ihtiyacımız var ülkede acayip acayip fırsatçılık,kazıklama bizim ülke 1 numara olacak bu gidişle.
Ya gerçekten bizim insanımız neden böyle herkes birbirine kazık atmak peşinde corona gelsede telef mi olak ne.bilader en kısa çözümü ne biliyomusun devlet bu fırsatçılara göz açtırmıcam demişse bir kere devlet bu vatandaşın hakkını korumalı daha iki gün önce haberlerde dedi
bu fırsatçıların hepsinin elinde dünya kadar stok var bu millete vatandaşa ya ödenek çıkarsın yada önlem alıp yardım paketi gibi bir sey yapsın yarın öbür gün bu ALLAH korusun bu vaka sayısı artarsa sokağa cıkma yasağı koyarlar ee bi yandan vatandaşda haklı adam evin den çıkmazsa erzak bittiğinde duvarlarımı kemircek ne yapcak
Post automatically merged:
zaten o konuda 1 numarayız![]()
![]()
artık votka alıp evde kendimiz yapcaz votkada kolonya gibi %70 alkol oranına sahipMillet Fırsatçılık Derdinde 5 gün önce otobüste Yurt Dışından Kolanya Almak İçin Gelenleri Duymuştum Bizim İnsanımızda Durur mu Ver 40 Tl Zamı Mala